Bayramdurmus
80+ Bronze
Merhaba çoğunluk fps oynuyorum şuan monitörüm 2k 170hz 240-280 hz 2. monitör almak istiyorum bütçe 6k bi öneriniz bi tavsiyeniz var mıdır?
Hocam 2k monitörüm var onu hikayeli oyunlarda kullanıyorum diğeri fps oyunları için valo oynuyorum çoğunlukla2. Olarak neden 280hz ?
Ona göre rekabetçi olmayacaksa va panel atıcam.
Buna baktım da belirtmeyi unuttum arkada vesa delikleri olan model bakıyorumSamsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
gerçi vesa desteği var diyor hocam bunda fotoğrafta gözükmüyor mevcut mu acaba?Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Olması lazım vesa trendyol üzerinden aynı monütörü satan satıcılara sorarsan daha iyi bilgi alırsınHocam 2k monitörüm var onu hikayeli oyunlarda kullanıyorum diğeri fps oyunları için valo oynuyorum çoğunlukla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buna baktım da belirtmeyi unuttum arkada vesa delikleri olan model bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi vesa desteği var diyor hocam bunda fotoğrafta gözükmüyor mevcut mu acaba?