Neler Yeni

240 bin tl hıgh-end sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
bence konu sahibi ile anlaşalım yarısını bize versin yarısınada pc alsın napacak 234klık sistemi bence çok mantıklı olmazmı?
yalnız yaşadığım için beni durduracak bir hanım yok evde..evli olsaydım değil 234k 50 k bile harcatmazlardı..bekarlık sultanlığın anlamını yaşıyorum bu sistemle

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
olsun bence 50k koparırız senin 2 yıllık spor ücretin benimde masa tenisi raketim hallolur....
Benim yıllık salon ücretim 9 bin sadece beslenme pahalı oluyor onu da yapamıyorum 😄 para çok gittiği için hayır demem valla ama ben olsam vermezdim para filan 😂

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Benim yıllık salon ücretim 9 bin sadece beslenme pahalı oluyor onu da yapamıyorum 😄 para çok gittiği için hayır demem valla ama ben olsam vermezdim para filan 😂
bak bir tane raket var 20k onu alıyım gerisi senin b ak izin veriyorum(adamın parasıyla bir raket birde spor ücreti akrşıladık bakalım sonumuz nereye gidecek).

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
9800X3D ve 5090'ı Çıktığı ilk 3 Gün İçerisinde Alırsanız, Yatırımınız Elinizde Patlar.

Bekleyip 1 - 2 Ay Sonra Alırsanız, Uzun Vadede Zararınız Çok Daha Az Olur.

64 RAM
1200 değil 1400 Üstü PSU Bakın.
esasen 1000 watt yeterli deyip 7-8k da bütçe ayırmıştım..sonra araştırınca 1200 watt ideal denildi bütçeyi de 2 misli yaptım psuda daha da çıkamam 1400 falan

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
esasen 1000 watt yeterli deyip 7-8k da bütçe ayırmıştım..sonra araştırınca 1200 watt ideal denildi bütçeyi de 2 misli yaptım psuda daha da çıkamam 1400 falan
12000 yeter gerek yok abartmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
Zaten yetiyor fakat "234K"'lık bir sistemi güvenceye almalı. 100 - 200W Daha fazlasının zararı ne olabilir ki ?
daha dur ups de alınacakmış deniyor 7-8 kağıt da oraya ayıracaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bak bir tane raket var 20k onu alıyım gerisi senin b ak izin veriyorum(adamın parasıyla bir raket birde spor ücreti akrşıladık bakalım sonumuz nereye gidecek).
Oha la 2 yıllık salon parasına raket mi alınır 😄 eğer yaptığın hobi veya iş sana değer katmıyorsa , seni geliştirmiyorsa , sana kazanç sağlamıyorsa bu kadar yüksek para vermek bana mantıklı gelmiyor he zenginsindir param vardır umrumda değil dersin eyw ama hayallerinde bir gerçeklik payı olması gerektiğini düşünüyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Oha la 2 yıllık salon parasına raket mi alınır 😄 eğer yaptığın hobi veya iş sana değer katmıyorsa , seni geliştirmiyorsa , sana kazanç sağlamıyorsa bu kadar yüksek para vermek bana mantıklı gelmiyor he zenginsindir param vardır umrumda değil dersin eyw ama hayallerinde bir gerçeklik payı olması gerektiğini düşünüyorum
bence 2 mizde biliyoruzki 20kya raket alma gibi bir düşüncem olsaydı burda olmazdım :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bence 2 mizde biliyoruzki 20kya raket alma gibi bir düşüncem olsaydı burda olmazdım :)
Zaten zengin adamın ne işi var forumlarda gider eğlenir para yer eline telefon bile almaz 😊 bizim gibi buralarda vakit geçirmez dolu dolu yaşar 😂

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Zaten zengin adamın ne işi var forumlarda gider eğlenir para yer eline telefon bile almaz 😊 bizim gibi buralarda vakit geçirmez dolu dolu yaşar 😂
he valla bizde önümüze çanta dolu para ışınlanmasını bekliyoruz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
he valla bizde önümüze çanta dolu para ışınlanmasını bekliyoruz
Benim beklentim öyle büyük şeyler değil önce sağlıklı olayım sonra hayatımı idame ettirecek kadar param olsun , sonra güzel huzurlu bir aile kurayım beklentim bunlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Benim beklentim öyle büyük şeyler değil önce sağlıklı olayım sonra hayatımı idame ettirecek kadar param olsun , sonra güzel huzurlu bir aile kurayım beklentim bunlar
İnşAllah olur en iyisi olsa ne olacak ölümlü dünya

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İnşAllah olur en iyisi olsa ne olacak ölümlü dünya
Ayn öyle bir lafım var benim
" Kazandığım Şeyler İçin Ne Çok Sevinirim , Kaybettiğim Şeyler İçin Ne De Çok Üzülürüm." her şey olacağına varır

Top Bottom