yeterli hocam ama 480gb şart bende 480 var yetmiyorArkadaşlar sistemi yeni alacağım için 240 gb ssd şimdilik yeter ki sonra artiricam 1 2 ay içinde bir tane daha alırım gerekirse lol ve Windows kurarım yüksek ihtimal belki birde valorant sizce yeter mi
240 aldıktan sonra aynısından bir tane daha alırsam ikisi birleşik mi ayrı mı olacakyeterli hocam ama 480gb şart bende 480 var yetmiyor
Üstte dediğim gibi bir 240 daha aldim mi ilerde ikisini takabiliyorum dimi takınca birleşimi oluyor depolamaları yoksa ayrı ayrı mı birde ayni marka ve gb mi olmalı 2. AlacagimDostum söylediklerine bakarsak bu ssd gayet yeterli olacaktır ancak ilerde tasarım, ağır oyunlar oynayacağın zaman bir 500gb ssd yeterli olacaktır.
tabii ki takabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz ancak ssd seçimin güzel olmalı kalitesiz ucuz ssd yerine kaliteli ssd alabilirsin.Üstte dediğim gibi bir 240 daha aldim mi ilerde ikisini takabiliyorum dimi takınca birleşimi oluyor depolamaları yoksa ayrı ayrı mı birde ayni marka ve gb mi olmalı 2. Alacagim
300 350 çıkabilirim daha çok diğer pc parçalarını yüksek tuttum bilmiyorum ne alsam diye düşünüyorum sen ne onerirsintabii ki takabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz ancak ssd seçimin güzel olmalı kalitesiz ucuz ssd yerine kaliteli ssd alabilirsin.