240 hz 2k monitör önerisi

Hocam kapatılabiliyor ben genel olarak söyledim öne çıkan bir kronik veya sorunu yok hdr açınca yan yana koyduğum ips monitörden çok daha iyi renkleri var açık değilken bile yakın çok kaliteli bir va
Çok teşekkür ederim

Bu monitörü samsung un sitesinden öğrenci indirimiyle 10k ya alabilirsiniz
Hocam öğrenci indiriminden nasıl faydalanacağım. Ödeme kısmına kadar hiçbir yerde göremedim

Öğrenci belgeniz var ise https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts/ bu sayfaya gidip öğrenci olduğunuzu kanıtlayan belge noyu yazın 10.079tl'ye düşüyor ben kurumsal almayı tercih ettiğim için burdan almadım burası daha uygun
Hocam dediğiniz gibi yaptım sağ olun halloldu da kafama bir şey takıldı. Normal girdiğinizde LS27BG652EUXUF modelin adı. Öğrenci indirimiyle olduğunda 652 olan kısım 650 oluyor. Eski versiyonu falan mı acaba?

Hocam dediğiniz gibi yaptım sağ olun halloldu da kafama bir şey takıldı. Normal girdiğinizde LS27BG652EUXUF modelin adı. Öğrenci indirimiyle olduğunda 652 olan kısım 650 oluyor. Eski versiyonu falan mı acaba?
Ona bende bakmıştım benim de dikkatimi çekmişti fakat bir sorun yok sanırım ama bilgim yok ben n11den aldım benimki de 652

LS27BG650EUXUF
LS27BG652EUXUF
Belki aradaki fark öğrenci indirimine özel bir kampanya olduğu için olabilir diğer ürünleride kontrol edermisiniz risk almak istemiyorsanız ben 1 aydır almayı düşünüyordum düzenli olarak n11de 10755tlye düşüyor bekleyebilirsiniz belki de düşmez ama bilemem

Belki aradaki fark öğrenci indirimine özel bir kampanya olduğu için olabilir diğer ürünleride kontrol edermisiniz risk almak istemiyorsanız ben 1 aydır almayı düşünüyordum düzenli olarak n11de 10755tlye düşüyor bekleyebilirsiniz belki de düşmez ama bilemem
Hocam öyle olsa 32 inç de aynı şekilde olmaz mıydı sadece 27 olanda bu oluyor

Geri