32 olanla oynanmaz hocam o kadar değil 27 olanını aldım 10.700e n11den almıştım çok memnunum şuan herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirimÇok teşekkürler. 32inç olanı mı tercih ettiniz 27yi mi?
32 olanla oynanmaz hocam o kadar değil 27 olanını aldım 10.700e n11den almıştım çok memnunum şuan herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirimÇok teşekkürler. 32inç olanı mı tercih ettiniz 27yi mi?
Herhangi bir dezavantajını gördünüz mü?32 olanla oynanmaz hocam o kadar değil 27 olanını aldım 10.700e n11den almıştım çok memnunum şuan herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
TVye benzer yönleri de varmış o özelliğine ağırlık verip oyun tarafında düşürülen bir yönü var mı?Herhangi bir dezavantajını gördünüz mü?
İncelemesinde tüm detaylar var.Herhangi bir dezavantajını gördünüz mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TVye benzer yönleri de varmış o özelliğine ağırlık verip oyun tarafında düşürülen bir yönü var mı?
Dezavantaj olarak yerel karartması gerçekten kötü fakat bana o kadar sorun olmadı gsync yazmasada desteği var ve bir yerden alıp diğerine verme gibi bir özellik göremedimHerhangi bir dezavantajını gördünüz mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TVye benzer yönleri de varmış o özelliğine ağırlık verip oyun tarafında düşürülen bir yönü var mı?
Yerel karartma bu bütçedeki çoğu monitörde yok bile. Olanlarda da kötü çalışıyor, örneğin dell aw2723df gibi. İyi yerel karartma için neo g7 falan almak lazım. Zaten kapatılıp açılabilen bir şey bu.Dezavantaj olarak yerel karartması gerçekten kötü fakat bana o kadar sorun olmadı gsync yazmasada desteği var ve bir yerden alıp diğerine verme gibi bir özellik göremedim
Birincisi va panel kaliteliyse alınır. İkincisi g244f e2 gibi çöpleri öneren biri mi söylüyor bunu?
Hocam g6 g65 aynı monitör değil mi ikisini yazdığımda da aynısı çıkıyorİncelemesinde tüm detaylar var.
![]()
Samsung Odyssey G65B S32BG65 Review
The Samsung Odyssey G6 S32BG65 is a 1440p gaming monitor, part of the 2022 Odyssey gaming lineup. It has a 1000R curved 32-inch screen, built with a VA panel. It...www.rtings.com
Alıntıyı görüntüleRehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Alıntıyı görüntüle
Aynı monitör. G6 serisinden g65b diye geçiyor.Hocam g6 g65 aynı monitör değil mi ikisini yazdığımda da aynısı çıkıyor
faceit elo? / premier elo?G65b elime geleli 2 gün geçti bence şu anda sizin içinde alınabilecek en iyi monitör bende tryhard rekabetçi oynuyorum ve oyunumu daha da çok geliştirdi va olmasına rağmen gecikme olarak çoğu ipsden daha hızlı ve görüntü kalitesi gerçekten inanılmaz
Bu attığın monitörün incelemesi yok ayrıca üretici verilerine göre bile kontrast ve parlaklık değerleri iyi değilken incelemede iyi çıkacağını sanmam.
Yerel karartma önemli bir özellik mi oyun oynarken hissedilir mi kötü olduğuAynı monitör. G6 serisinden g65b diye geçiyor.
Faceit tpm sorunlarım yüzünden giremiyorum premier 22kfaceit elo? / premier elo?
Bu attığın monitörün incelemesi yok ayrıca üretici verilerine göre bile kontrast ve parlaklık değerleri iyi değilken incelemede iyi çıkacağını sanmam.
Beğenmezsen kapatırsınYerel karartma önemli bir özellik mi oyun oynarken hissedilir mi kötü olduğu