240 hz 2k monitör önerisi

32 olanla oynanmaz hocam o kadar değil 27 olanını aldım 10.700e n11den almıştım çok memnunum şuan herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
Herhangi bir dezavantajını gördünüz mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TVye benzer yönleri de varmış o özelliğine ağırlık verip oyun tarafında düşürülen bir yönü var mı?

TVye benzer yönleri de varmış o özelliğine ağırlık verip oyun tarafında düşürülen bir yönü var mı?
İncelemesinde tüm detaylar var.
IMG_3455.webp

IMG_3454.webp

Dezavantaj olarak yerel karartması gerçekten kötü fakat bana o kadar sorun olmadı gsync yazmasada desteği var ve bir yerden alıp diğerine verme gibi bir özellik göremedim

Samsung odyssey g65b

Dezavantaj olarak yerel karartması gerçekten kötü fakat bana o kadar sorun olmadı gsync yazmasada desteği var ve bir yerden alıp diğerine verme gibi bir özellik göremedim
Yerel karartma bu bütçedeki çoğu monitörde yok bile. Olanlarda da kötü çalışıyor, örneğin dell aw2723df gibi. İyi yerel karartma için neo g7 falan almak lazım. Zaten kapatılıp açılabilen bir şey bu.

Birincisi va panel kaliteliyse alınır. İkincisi g244f e2 gibi çöpleri öneren biri mi söylüyor bunu?

Attığın monitörün incelemesi bile yok, sırf ips diye önermişsin.

İncelemesinde tüm detaylar var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam g6 g65 aynı monitör değil mi ikisini yazdığımda da aynısı çıkıyor

G65b elime geleli 2 gün geçti bence şu anda sizin içinde alınabilecek en iyi monitör bende tryhard rekabetçi oynuyorum ve oyunumu daha da çok geliştirdi va olmasına rağmen gecikme olarak çoğu ipsden daha hızlı ve görüntü kalitesi gerçekten inanılmaz
faceit elo? / premier elo?
Bu attığın monitörün incelemesi yok ayrıca üretici verilerine göre bile kontrast ve parlaklık değerleri iyi değilken incelemede iyi çıkacağını sanmam.

Geri