Bugün R5 7500f ve 5060ti pc aldım 2k monitörleri gezerken bu monitör dikkatimi çekti fiyatı gerçekten emsallerine göre çok uygun ama internette bu monitörün inceleme veya hakkında hiçbir şey bulamadım.
markayı ilk kez duydum monitör işi çok sakıncalı bence mağazadan emsalleri varsa kendin test edip almalısın 1-2bin daha pahalı olur ama kafan rahat olurBugün R5 7500f ve 5060ti pc aldım 2k monitörleri gezerken bu monitör dikkatimi çekti fiyatı gerçekten emsallerine göre çok uygun ama internette bu monitörün inceleme veya hakkında hiçbir şey bulamadım.
Dragos EliteSeries E270QHD240
internette hiçbir şey bulamadım daha yeni gelmiş ama yabancı forumlarda bile bulamadım nedensemarkayı ilk kez duydum monitör işi çok sakıncalı bence mağazadan emsalleri varsa kendin test edip almalısın 1-2bin daha pahalı olur ama kafan rahat olur
büyük ihtimalle dandik çöp markadır o yüzden fiyatı öyle zaten. epey sitesine gir istediğin özellikleri filtrele ordan bak dostum kendine . mümkünse mağazadan almaya çalış amainternette hiçbir şey bulamadım daha yeni gelmiş ama yabancı forumlarda bile bulamadım nedense