var kanka tabi
144 ile 240 hz çok fark var diyolar ama 240 ile 360 arasında 144 ile 240 gibi çok hissettirmiyor diyolar bilemedim valla 2 sinide kullanan var mı? 270 hz rog strix ile 360 allienware arasında kaldımvar kullanıyorum yenı 240hz aldım
Kanka bütçe sıkıntın yoksa 360 tercih et tabii ki. 240 kullanıyorum monitörde kendi oc özelliği var 280 e kadar çıkıyor 360 kullanmadım ama illaki fark vardır yani. Ben olsam 360 alırdım direkt144 ile 240 hz çok fark var diyolar ama 240 ile 360 arasında 144 ile 240 gibi çok hissettirmiyor diyolar bilemedim valla 2 sinide kullanan var mı? 270 hz rog strix ile 360 allienware arasında kaldım
En fazla 165 hz destekliyor diye biliyorum windows. Orda yazmıyorsa sürücülerini indiriyorsun yani ordan yapıyorsun hz yüksetiyorsun270 hz asus rog monitör ile allienware 360 hz arasında kaldım çok fark var mı acaba ?
Bütçem varda önceden o kadar farkettirmiyor az ettiriyor dedilerdi ondan bidaha soruyum dedimKanka bütçe sıkıntın yoksa 360 tercih et tabii ki. 240 kullanıyorum monitörde kendi oc özelliği var 280 e kadar çıkıyor 360 kullanmadım ama illaki fark vardır yani. Ben olsam 360 alırdım direkt
Neyi anlatıyon anlamadım hocam vallaEn fazla 165 hz destekliyor diye biliyorum windows. Orda yazmıyorsa sürücülerini indiriyorsun yani ordan yapıyorsun hz yüksetiyorsun
Anladım hocam. Yani ben 360 deneyimlemedim hiç bir şey diyemiyorum o konuda ama dediğim gibi, ben illaki fark olduğunu düşünüyorum en basitinden (hz farkından mı yetenek farkından mı bilmiyorum ama) valorant da mesela rakip oyuncu ile daha karşılaşır karşılaşmaz hs yiyorum bazen ben hz farkına bağlıyordum onu yalan yok ama ondan olmayada bilir tabiiBütçem varda önceden o kadar farkettirmiyor az ettiriyor dedilerdi ondan bidaha soruyum dedim
En fazla 165 hz destekliyor diye biliyorum windows. Orda yazmıyorsa sürücülerini indiriyorsun yani ordan yapıyorsun hz yüksetiyorsun
Bende en fazla 165hz yazıyoda hocam o yüzden dedimNasıl yani? Kullandığım tüm monitörlerde sorunsuz windows ayarlarından Hz değişikliğini yapabiliyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bütçe var ise tabii ki en üstten hareket etmek en güzel yol ancak 240 ile 360 arasında aşırı uçurum bir fark ben gözlemlemedim. (yaşlılıktan olabilir ) Ancak 144 den 240 a daha belirgin bir fark hissetmiştim.
240 ile 144 arasında herkes öyle diyorda 360 ile arasında bilemedimNasıl yani? Kullandığım tüm monitörlerde sorunsuz windows ayarlarından Hz değişikliğini yapabiliyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bütçe var ise tabii ki en üstten hareket etmek en güzel yol ancak 240 ile 360 arasında aşırı uçurum bir fark ben gözlemlemedim. (yaşlılıktan olabilir ) Ancak 144 den 240 a daha belirgin bir fark hissetmiştim.