Teşekkür ederim başka öneriniz var mıdır2k mı 240 hz mi sana kalmış bir şey.
Bunu alıp ek olarak monitör kolu alabilirsin.
2k mı 240 hz mi sana kalmış bir şey.
Bunu alıp ek olarak monitör kolu alabilirsin.
Samsung eğitim indiriminde Samsung Odyssey G4 240 Hz'in stoğa girmesini bekleyebilirsin.Genellikle cs oynuyorum 240hz ips ve pivot monitör almak mı mantıklı yoksa 180hz 2k mı
Aynı fiyata, paneli çok daha iyi ve 310 Hz monitör var:şu modelede bakabilirsin 280 hz hem https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,635048875.html
7k ya kadar önerin var mı hocam 24inç boyutunda. Samsung g4 aldım iade ettim ölü piksel çıktı her yerinde.Çöp monitör.
Rehber: Viewsonic VX2479A-HD-PRO 240hz 1ms oyuncu monitörü alınır mı?
Renk gamutu Renk gamutları çok düşük. Üç farklı incelemede ortalama %74 Adobe RGB ve %80 DCI-P3 çıkmış, Dördüncü incelemede %65 Adobe RGB ve %73 DCI-P3 çıkmış. Hiç bir incelemede %100srgb bile görmüyor. Parlaklık Bir incelemede 216nit, diğer üç incelemede 240 nit çıkmış. Maksimum...www.technopat.net
Samsung eğitim indiriminde Samsung Odyssey G4 240 Hz'in stoğa girmesini bekleyebilirsin.
Aynı fiyata, paneli çok daha iyi ve 310 Hz monitör var:
![]()
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G4SXU ITOPYA'dawww.itopya.com
Bütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.7k ya kadar önerin var mı hocam 24inç boyutunda. Samsung g4 aldım iade ettim ölü piksel çıktı her yerinde.
Hocam genelde Cs oynuyorum 240 Hz civarında ips panel 8kyı geçmeyecek ne önerirsinizBütçenizin ve hangi oyunları oynadığınızın yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
Tam bunu sipariş verecektim hocam yalnız iade sebebiniz sadece ölü pixel miydi yani monitörle ilgili genel düşünceniz nedir7k ya kadar önerin var mı hocam 24inç boyutunda. Samsung g4 aldım iade ettim ölü piksel çıktı her yerinde.