Neler Yeni

240 veya 360hz monitor tavsiyesi

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Merhabalar bundan 4 ay önce 240 hz ips acer monitor almıştım şimdi o monitörde panelde sarılık ortaya çıktı garantiye göndermeyi düşünüyorum aynısıyla değişim yaparlarsa ne ala ancak yapmazlar da para iadesi verirlerse yardıma ihtiyacım var monitor önerir misiniz önceliğim 240+ hz İPS ve olabilirse 27 inç olması fps oyunları için. (24 önerildiğini biliyorum ancak 27 ile daha rahat hissediyorum) aklımda Asus ROG Swift 360Hz PG259QNR var önerir misiniz?

Damian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Bozkurt

ZOWIE XL2566K TN 360Hz Bu modele bakmanızı tavsiye ederim hocam fps oyunu delisi bir insan olarak
gayet rahat ve oyunlarda öne cıkartıyor​

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş

ZOWIE XL2566K TN 360Hz Bu modele bakmanızı tavsiye ederim hocam fps oyunu delisi bir insan olarak​

Kesinlikle bütçe varsa fps oyunun da Tn panel babadır

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler yorumlar için ama dediğim gibi profesyonel olarak oynamıyorum. Zevkine ama rekabetçi düzeyde oynuyorum aynı zaman da film ve dizi için de kullanacağım için ips lazım. 27 inç 240 güzel monitörlerin hepsi piyasadan kalkmış anlam veremedim o tarz öneriye de açığım

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Merhabalar bundan 4 ay önce 240 hz ips acer monitor almıştım şimdi o monitörde panelde sarılık ortaya çıktı garantiye göndermeyi düşünüyorum aynısıyla değişim yaparlarsa ne ala ancak yapmazlar da para iadesi verirlerse yardıma ihtiyacım var monitor önerir misiniz önceliğim 240+ hz İPS ve olabilirse 27 inç olması fps oyunları için. (24 önerildiğini biliyorum ancak 27 ile daha rahat hissediyorum) aklımda Asus ROG Swift 360Hz PG259QNR var önerir misiniz?
Yazdığınız asus 24.5. Onun test sonuçları da iç açıcı değil. Tavsiyem msi olacaktır. Çok uzun zaman araştırdım asus pg259qnr alıp iade ettim ve msi daha iyi bunu kesinlikle söyleyebilirim.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdığınız asus 24.5. Onun test sonuçları da iç açıcı değil. Tavsiyem msi olacaktır. Çok uzun zaman araştırdım asus pg259qnr alıp iade ettim ve msi daha iyi bunu kesinlikle söyleyebilirim.
Nasıl farkları var hocam

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
şuan asus 360 alıp iade edip msı mı aldın

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Ben rekabetçi oyunlar için aldım ve inputlag asusta yükseki Msi daha iyi. Ekran renk kalitesine bir şey diyemem o konuda iyi Asus.

Evet yaklaşık 1 aydır msi kullanıyorum daha önce asus aldım yaklaşık 3 gün test ettim.
asus kendi sitesinde de 1 ms yazıyor hocam gtg hemde msı da aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yabancı incelemelere baktım renk olarak msı daha iyi deniyor aslı varsa diğer özellikleri asus iyi deniyor. ve epeydede msı renk olarak 1 milyar olarak görünüyor asus 16 milyon muydu neydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende 360 düşünüyorumda ondan araştırıyordum

Son düzenleme:

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Abi msi İçin de Asus için de hem iyi hem kötü yorum yapanlar var 😄 çok kararsız kaldım ama şu an için baktığımda Msi ve Asus arasında ciddi fiyat farkı var gibi

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Abi msi İçin de Asus için de hem iyi hem kötü yorum yapanlar var 😄 çok kararsız kaldım ama şu an için baktığımda Msi ve Asus arasında ciddi fiyat farkı var gibi
o fiyat farkı ara ara kapanıyor zaten alacak olursam beklerim zatende bilmiyom valla en mantıklı 360 hangisi bilemedim valla. msı var asus var viewsonic var :D

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

ZOWIE XL2566K TN 360Hz Bu modele bakmanızı tavsiye ederim hocam fps oyunu delisi bir insan olarak​

Stoklara geleceği belirsiz. Bende bekliyorum 4 gözle.

EmreTal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Demir
Ben rekabetçi oyunlar için aldım ve inputlag asusta yükseki Msi daha iyi. Ekran renk kalitesine bir şey diyemem o konuda iyi Asus.

Evet yaklaşık 1 aydır msi kullanıyorum daha önce asus aldım yaklaşık 3 gün test ettim.
hocam 7k yı geçmeden bir monitör önerebilir misin fps ve moba oyunları için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom