Bence alınır veya TCL markasına bakabilrsinizArkadaşlar bunu 2400 TL almayı düşünüyorum. Daha iyi bir öneriniz var mı?
Hocam TCl Plex var direk takas ile 10 plus alabilirmiyimAlınmaz, TCL 10 Plus al.
aktif kullanıyorum gayet memnunum sıkıntı görmedim batarya çok iyi kamera bi iphone 8 plus veya x kamerası değil tavsiyem 9 pro olurdu ama onunda kamerasında kronik sorun var not:6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadıArkadaşlar bunu 2400 TL almayı düşünüyorum. Daha iyi bir öneriniz var mı?
Note 9 Almak en iyisi Note 8 Pro ve Realme 7 biraz pahalı.aktif kullanıyorum gayet memnunum sıkıntı görmedim batarya çok iyi kamera bi iphone 8 plus veya x kamerası değil tavsiyem 9 pro olurdu ama onunda kamerasında kronik sorun var not:6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı
200 TL farka değer.Note 9 Almak en iyisi Note 8 Pro ve Realme 7 biraz pahalı.
1 1.5 sene sonra kanser olmak istemiyorsan Mediatek işlemcilerde uzak dur.Note 9 Almak en iyisi Note 8 Pro ve Realme 7 biraz pahalı.
Tam 2400 TL param mevcut, daha fazla arttıramam bu bütçede maksimum 2450 TL olucak şekilde ne önerirsiniz?1 1.5 sene sonra kanser olmak istemiyorsan Mediatek işlemcilerde uzak dur.
Kirin yada Snapdragon işlemcilere yönel.
Tam 2400 TL param mevcut, daha fazla arttıramam bu bütçede maksimum 2450 TL olucak şekilde ne önerirsiniz?