Neler Yeni

IPhone 13 128 GB alınır mı? (aldım)

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
12 yd mi? değilse tr cihaz varken yd niye alınsın. üst düzey kullanıcı degılsen kamera da telefonda yeter.
12 yd mi derken hocam anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone yd düşünmüyorum hocam

iphone kullanmak istiyorsan şu an aralarında en fp diyebiliriz 128 gb bana yetiyor icloud falan kullanmıyorum. 40gb boş alan var şu an.
2 yıl olcak alalı hıc bır kotu yanını gormedım hocam . sadece bazen promax mı alsam dıye dusundum buyuklugu ıcın . ıcloud var bende aylık cuzı mıktar oduyorum hafızayla ılgılı de en ufak sorun yasamadım
yeter fazlasıyla. 512gb androıd var 100gb oldugunu gormedım hayatta. 128gb cok cok yeter. Ve bu konuda fanlık yapılmamalı. Android kullanıcı olarak fırsatım olsa suna gecerım iphone a
şu yasıma kadar android kullandım ( yaş33) ılk telefon ip13 oldu . hem 2. elı yuksek fıyat dusmuyor hem ıslemcı vs gayet tatmınkar
teşekkür ederim dostlar amazon üzerinden alacağım birazdan

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
XXXX
12 yd mi derken hocam anlamadım

iphone yd düşünmüyorum hocam

teşekkür ederim dostlar amazon üzerinden alacağım birazdan
aga tr alman daha iyi olur ama o fiyata gidip 15 pro alabilirsin ve iphonda 12 13 14 felan alınmaz pro serisi alınır hepsinin iphonda düz alınmaz

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
aga tr alman daha iyi olur ama o fiyata gidip 15 pro alabilirsin ve iphonda 12 13 14 felan alınmaz pro serisi alınır hepsinin iphonda düz alınmaz
doğrudur hocam ama bütçemi aşıyor onlar, telefonun siparişini de geçtim beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum bakalım hayırlısı yarın geliyor

gece yarısı aldım hocam
hayırlı olsun kılıf uydurması zor diye önermemiştim

vergi vermeyi çok seviyorsun sanırım
bilip bilmediğin şeyler hakkında konuşma. iphone 15 serisi altında swapsız yd cihaz yok. ayrıca geçici kayıt kapatıldı. hakkında bilgi sahibi olmadığın konulara burnunu sokmasan iyi edersin

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
he maviden kastınız gece yarısı mıydı, sipariş geçtikten sonra benim de kafama takıldı o fenerbahçe kılıflarını uydururum diye düşünüyorum şuan

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
XXXX

bilip bilmediğin şeyler hakkında konuşma. iphone 15 serisi altında swapsız yd cihaz yok. ayrıca geçici kayıt kapatıldı. hakkında bilgi sahibi olmadığın konulara burnunu sokmasan iyi edersin
senle tartışıcak vaktim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,064
Üyeler
163,255
Son üye