Güzel modeldir senin işini fazlasıyla görür al geç çok kafanı karıştırma koduda kullan 100-200 iniyo heraldeBütçeyi arttırdım bunu almayı düşünüyorum https://wraithesports.com/products/rawm-sh01-pro-wireless-mouse
Knka valla delilik olarak görmüyorum, ekipmanlarım mouse hariç razer. Fazla para verdim sonucunda da beni yıllarca götürdüler hala götürüyorlar. Mousenu almama sebebimde yıllarca süren kronik scroll problemiydi, şuan çözdüler ama en tepe model olan deathadder v4 pro oda 7k olunca almadım.bulabildiğin adam akıllı en ucuz modeli al geç mouseya fazla para harcamak delilik fantech helios 2 xd3v3 iyidir eline uyuyorsa alabilirsin
katılmıyorum hocam.bulabildiğin adam akıllı en ucuz modeli al geç mouseya fazla para harcamak delilik fantech helios 2 xd3v3 iyidir eline uyuyorsa alabilirsin
Knka valla delilik olarak görmüyorum, ekipmanlarım mouse hariç razer. Fazla para verdim sonucunda da beni yıllarca götürdüler hala götürüyorlar. Mousenu almama sebebimde yıllarca süren kronik scroll problemiydi, şuan çözdüler ama en tepe model olan deathadder v4 pro oda 7k olunca almadım.
Bütçeyi arttırdım bunu almayı düşünüyorum h