Fiyatları yazdım. Bana fiyat olarak en uygunu 2400mhz olan aslında ama onun da performansı kötü olur deniyor. 3000mhz bütçeyi biraz aşıyor 3200 ise çok aşıyor ama bilemedim hızı çok iyi deniyor onda da.Fiyat önemli tabii ama, 3200 cl olan ram hem yüksek mhz hemde düşük gecikme.
En iyi performansı 3200 olan verir.Fiyatları yazdım. Bana fiyat olarak en uygunu 2400mhz olan aslında ama onun da performansı kötü olur deniyor. 3000mhz bütçeyi biraz aşıyor 3200 ise çok aşıyor ama bilemedim hızı çok iyi deniyor onda da.
Peki F/P olarak mantıklı olan nedir?En iyi performansı 3200 olan verir.
Yok işlemcinin 4000MHz üstü frekanslara bile desteği var R5 4650G işlemci olacak sistemde. Sorun bütçeye göre hangisinin mantıklı olacağı.birde işlemci ryzen 3 veya 5 ise 2933 mhz destekliyor diye biliyorum (?) o yüzden 3000 mhz bakabilirsin
Peki F/P olarak mantıklı olan nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok işlemcinin 4000MHz üstü frekanslara bile desteği var R5 4650G işlemci olacak sistemde. Sorun bütçeye göre hangisinin mantıklı olacağı.
Destek olarak sorun yok ama yüksek MHz düşük Cl ramler baya pahalı. Sizce 3000mhz cl18 olan işimi görür mü?Anakart kaç mhz destekliyor?Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Attğım ram overclock canavarı bütçe yetiyorsa onu alın mhz olarak bayağı yükseltilebiliyor.Destek olarak sorun yok ama yüksek MHz düşük Cl ramler baya pahalı. Sizce 3000mhz cl18 olan işimi görür mü?
Sodımm RAM lazım bana bunlar uymuyor maalesef.Attğım ram overclock canavarı bütçe yetiyorsa onu alın mhz olarak bayağı yükseltilebiliyor.
Nasıl uymuyor?Sodımm RAM lazım bana bunlar uymuyor maalesef.