240GB SSD önerisi istiyorum

RB.01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
240GB olmasına gerek yok, en azından o civarlarda olsun. Eski bilgisayarımı güncellemeyi düşünüyorum, HDD yerine SSD takıp hızlandıracağım. M2 olmasın çünkü ona uygun yer yok. 450TL ödeyebilirim. Eğer düzgün 480GB varsa 600 TL civarına da tamamım. PNY CS900 nasıldır?

240GB olmasına gerek yok, en azından o civarlarda olsun. Eski bilgisayarımı güncellemeyi düşünüyorum, HDD yerine SSD takıp hızlandıracağım. M2 olmasın çünkü ona uygun yer yok. 450TL ödeyebilirim. Eğer düzgün 480GB varsa 600 TL civarına da tamamım. PNY CS900 nasıldır?
480GB SSDler ile 240GB SSDler arasında fazla fiyat farkı yok, almışken 480 alın derim. Kingston A400 480GB olabilir mesela.

480GB SSDler ile 240GB SSDler arasında fazla fiyat farkı yok, almışken 480 alın derim. Kingston A400 480GB olabilir mesela.
Hocam onu mu alayım yoksa Sandisk olanı mı

Öneri veremem ama Kingston markasına bulaşma vaad ettiği değerleri vermiyor

Şu an indirimde. Buna bakabilirsin.
İyi bir SSD olduğundan emin misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri veremem ama Kingston markasına bulaşma vaad ettiği değerleri vermiyor
Ne önerirsiniz

Ne önerirsiniz
Evet gayet iyi ssd'dir. Eski laptopumda kullandım zamanında.

Ne önerirsiniz
Sandisk

Bu arada HP olanda iyimiş vaad ettiği değerleri veriyorsa alınabilir

Geri