Musty. 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 618 Dahası Reaksiyon skoru 126 İsim Mustafa Çelikörs 28 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Hocam kafam baya karıştı bana oyun ve günlük kullanım için en uygun ssd hangisi?
M Muddi 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 618 28 Nisan 2023 #28 Musty. yazmış: Hocam kafam baya karıştı bana oyun ve günlük kullanım için en uygun ssd hangisi? Devamı için tıklayın... Sadece oyun ve günlük kullanım icin ise en uygunu nu al ssd nin farketmez kiama soğutucu al mutlaka sicaklik ve performans için etkili olur en azından Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2023 Muddi yazmış: Sadece oyun ve günlük kullanım icin ise en uygunu nu al ssd nin farketmez kiama soğutucu al mutlaka sicaklik ve performans için etkili olur en azından Devamı için tıklayın... 1tb sadece normal kullanim için istiyorsan bunuda alabilirsin BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD 1.238,92 TL yerine 1.086,90 TL BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. paylaskazan.n11.com N11 den atma sebebim kuponla uyguna alabilmen için
Musty. yazmış: Hocam kafam baya karıştı bana oyun ve günlük kullanım için en uygun ssd hangisi? Devamı için tıklayın... Sadece oyun ve günlük kullanım icin ise en uygunu nu al ssd nin farketmez kiama soğutucu al mutlaka sicaklik ve performans için etkili olur en azından Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2023 Muddi yazmış: Sadece oyun ve günlük kullanım icin ise en uygunu nu al ssd nin farketmez kiama soğutucu al mutlaka sicaklik ve performans için etkili olur en azından Devamı için tıklayın... 1tb sadece normal kullanim için istiyorsan bunuda alabilirsin BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD 1.238,92 TL yerine 1.086,90 TL BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri BR J20 1 TB PCIe Gen3x4 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. paylaskazan.n11.com N11 den atma sebebim kuponla uyguna alabilmen için