240gb ssd yeterli midir?

ASaç:sdAÇsd: kullanıcı yorumlarına bak bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apacer Panther al
siz kullanıyor musunuz

ne için? içine windows kurmak için yeter. oyun arşivi için yetmez. benim bilgisayarımda toplam 5.74tb hdd-ssd kombosu var.
bilgisayarım çoğu oyunu oynatmicak zaten gta valo cs felan

siz kullanıyor musunuz

bilgisayarım çoğu oyunu oynatmicak zaten gta valo cs felan
240gb ssd gerçekte 223GB civarı kapasiteyle gelir. bunun 50gb kadarını windows kullanır geriye 170gb civarı kalacak. programlar ve driverlar 10gb desen 160gb civarı. oyunların boyutlarının giderek arttığı günlerde bana yeterli gelmezdi. senin bileceğin iş. bana yeter dersen alınır.

240gb ssd gerçekte 223GB civarı kapasiteyle gelir. bunun 50gb kadarını windows kullanır geriye 170gb civarı kalacak. programlar ve driverlar 10gb desen 160gb civarı. oyunların boyutlarının giderek arttığı günlerde bana yeterli gelmezdi. senin bileceğin iş. bana yeter dersen alınır.
ileride hdd şart o halde

Öyle olunca biraz ömrü kısalır ve performans kaybı olabilir. Öyle çıkarsa iade etmeyi deneyebilirsiniz.
yani öyle çıktığını nasıl anlarım? kontrol edip iade edebilirim. qlc nedir yani? nasıl qlc çıkıyor?

Patriot sorunlu çıkıyo bazen. Apacer Panther al
Kim sorun yaşamış? Bu arada Patriot Burst alabilirsiniz. Siz bu arkadaşın dediklerini pek takmayın. Yeterlilik konusuna gelecek olursak, kişiye göre değişir. Ne amaçla kullanacağınıza göre değişir.

Kim sorun yaşamış? Bu arada Patriot Burst alabilirsiniz. Siz bu arkadaşın dediklerini pek takmayın. Yeterlilik konusuna gelecek olursak, kişiye göre değişir. Ne amaçla kullanacağınıza göre değişir.
Reis konuyu iyi özetlenmişsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,980
Üyeler
185,202
Son üye
swindler1212
Geri