Neler Yeni

240HZ monitör önerileri

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
240 hz monitör alıp 3 ms almak ne kadar mantıklı
Zaten cogu model 5-6 MS hatta bazilari 10 MS iken gayet mantikli. O 1 MS seyi dogru degil monitorlerde pazarlama stratejisi sadece.

Gayet alinabilir bir monitor. TN Panel oldugu icin renkler acisindan biraz zayif. Viewing Angle olarak ise berbat her TN'de olacagi gibi. Ama ortalama bir kontrast orani ve harika bir input lagi var. 2.6 MS calisiyor ortalama.
1680639502367.png

Amac sadece FPS oyunlariysa bicilmis kaftan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten cogu model 5-6 MS hatta bazilari 10 MS iken gayet mantikli. O 1 MS seyi dogru degil monitorlerde pazarlama stratejisi sadece.

Gayet alinabilir bir monitor. TN Panel oldugu icin renkler acisindan biraz zayif. Viewing Angle olarak ise berbat her TN'de olacagi gibi. Ama ortalama bir kontrast orani ve harika bir input lagi var. 2.6 MS calisiyor ortalama.
Alıntıyı görüntüle
Amac sadece FPS oyunlariysa bicilmis kaftan.
Hocam açıkçası çok teknik bilgilere sahip değilim. XL2546K arasında neredeyse 2 kat fark var o yüzden dediğin gibi bu monitör daha mantıklı geldi. Dediğin gibi sadece fps ağırlıklı veya simülasyon oyunları oynuyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam açıkçası çok teknik bilgilere sahip değilim. XL2546K arasında neredeyse 2 kat fark var o yüzden dediğin gibi bu monitör daha mantıklı geldi. Dediğin gibi sadece fps ağırlıklı veya simülasyon oyunları oynuyorum.
Çokta görüntü değil hız arayan biriysen seni tatmin eder hocam bu monitör. Birazda renk olsun dersen çünkü simülasyon oyunları oynuyormuşsun Assetto Corsada falan daha güzel bir görüntü almak daha iyi olur şu modele bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çokta görüntü değil hız arayan biriysen seni tatmin eder hocam bu monitör. Birazda renk olsun dersen çünkü simülasyon oyunları oynuyormuşsun Assetto Corsada falan daha güzel bir görüntü almak daha iyi olur şu modele bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim hocam. Benim kullandığım ekran bu ( https://www.hepsiburada.com/viewson...ync-fhd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000F4VYQ ) HZ dışında görüntü kalitesi arasındaki fark nasıl, bilginiz var mı ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok teşekkür ederim hocam. Benim kullandığım ekran bu ( https://www.hepsiburada.com/viewson...ync-fhd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000F4VYQ ) HZ dışında görüntü kalitesi arasındaki fark nasıl, bilginiz var mı ?
Senin monitörün bayağı dandik hocam. İki monitöründe görüntü açısından çok daha iyi olması gerek. Ayrıca senin monitöründe büyük ihtimalle yüksek derecede black smearing/ghosting vardır ondan görüntü olması gerektiğinden bile kötü görünüyordur

Çağ atlamış gibi olursun ikisinde de :D

En İyi Cevap
3
Senin monitörün bayağı dandik hocam. İki monitöründe görüntü açısından çok daha iyi olması gerek. Ayrıca senin monitöründe büyük ihtimalle yüksek derecede black smearing/ghosting vardır ondan görüntü olması gerektiğinden bile kötü görünüyordur

Hocam Asus Rog XG249CM nasıldır? Çoktan aldım ama başkalarına önermeden önce yorumunuzu alayım :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan

Çok teşekkür ederim tekrardan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam Asus Rog XG249CM nasıldır? Çoktan aldım ama başkalarına önermeden önce yorumunuzu alayım :D.
Hocam çokta iyi bir monitör değil be malesef. VG259QM'den kötü olduğunu söylüyorlar, eğer ondan kötüyse cidden vay halimize. Renk olarak zaten zayıftı VG259QM ama hızlıydı.
xg249cm'nin pek bir incelemesi yok, çoğu kişi çekmek istemiyor. Ama söyleyeyim adının rog olduğuna aldanma, öyle ROG olsun diye var o. TUF'lardan kötü.

270 HZ'de Flicker yapabilir ona da dikkat et. G4 ve AOC 240 HZ modeller daha iyi o modelden her türlü. Önermesen daha iyi olur :D

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

https://www.akakce.com/monitor/en-u...5-3ms-freesync-oyuncu-u-fiyati,560344348.html

Aklımda bu ürün var kullanan var mı veya başka önerileriniz varsa atabilir misiniz ?
Belirli bir bütçe yok f/p odaklı bakıyorum.

1 ms gtg değeri var bazı monitörler gibi mprt değil. Kendi kullandığım model memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom