Neler Yeni

240HZ monitör önerileri

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@umutfurkan şu modele de bakabilirsin bu arada. Ucuz bir şey istersen. Arkadaş atmış.

En İyi Cevap
3
Hocam çokta iyi bir monitör değil be malesef. VG259QM'den kötü olduğunu söylüyorlar, eğer ondan kötüyse cidden vay halimize. Renk olarak zaten zayıftı VG259QM ama hızlıydı.
xg249cm'nin pek bir incelemesi yok, çoğu kişi çekmek istemiyor. Ama söyleyeyim adının rog olduğuna aldanma, öyle ROG olsun diye var o. TUF'lardan kötü.

270 HZ'de Flicker yapabilir ona da dikkat et. G4 ve AOC 240 HZ modeller daha iyi o modelden her türlü. Önermesen daha iyi olur :D
Valla şuna elimde AOC 240HZ de var, o ayakları değiştirmediği sürece kullanmam. Sadece ayak farkı bile bariz :D Görüntü olarak test etsem iyi olur aslında da çok üşeniyorum :D. PC değişince valoda 2 lig atladım, ben fanboy oldum sanırım :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Valla şuna elimde AOC 240HZ de var, o ayakları değiştirmediği sürece kullanmam. Sadece ayak farkı bile bariz :D Görüntü olarak test etsem iyi olur aslında da çok üşeniyorum :D. PC değişince valoda 2 lig atladım, ben fanboy oldum sanırım :D
AOC valla hem paranı hem de masanın belli bir kısmını alıyor ödeme olarak. Dell o konuda çok iyi, modellerinin hepsi minimal yer kaplıyor neredeyse.

Görüntü olarak çok test edemezsin ya. Colorimeter lazım. Anca AOC ile yanyana koyup kıyaslabilirsin biraz o kadar. AOC monitörünün testi varsa colorimeter ile onla kıyaslarsın güzel olur.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Ben yarın itopya mağazaya gidip gameboster 280hz monitöre bir bakıcam alıcam büyük ihtimal bu paraya iyi duruyor yorumlarda iyi

En İyi Cevap
3
AOC valla hem paranı hem de masanın belli bir kısmını alıyor ödeme olarak. Dell o konuda çok iyi, modellerinin hepsi minimal yer kaplıyor neredeyse.

Görüntü olarak çok test edemezsin ya. Colorimeter lazım. Anca AOC ile yanyana koyup kıyaslabilirsin biraz o kadar. AOC monitörünün testi varsa colorimeter ile onla kıyaslarsın güzel olur.
Gerçekten sadece ayakları sinir ettiği için değiştirdim, bu Rog'un ayakları çok ağır olduğu için daha arkaya konumlandırılmış hem de V yerine daha çok L çeklinde. Kısaca masa yer kaplama konusunda çok memnunum, artı olarak type-c den 270hz kullanabilmek garip geldi :D
Panel hakkında ilk defa sizden kötü yorum duydum. Malzemeden anlayabiliyorum ancak panel konusu hiç ilgimi çekmiyor önerme konusunda kararsız kaldım.

Valla TR de fanboylar hep mutlu bende beynimi kapatıp fanboy olcam :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Gerçekten sadece ayakları sinir ettiği için değiştirdim, bu Rog'un ayakları çok ağır olduğu için daha arkaya konumlandırılmış hem de V yerine daha çok L çeklinde. Kısaca masa yer kaplama konusunda çok memnunum, artı olarak type-c den 270hz kullanabilmek garip geldi :D
Panel hakkında ilk defa sizden kötü yorum duydum. Malzemeden anlayabiliyorum ancak panel konusu hiç ilgimi çekmiyor önerme konusunda kararsız kaldım.

Valla TR de fanboylar hep mutlu bende beynimi kapatıp fanboy olcam :D
Hocam globalde bile incelemesi olmayan bir model, Düşünün ROG monitör ve incelemesi yok, o kadar tepkiyle karşılandı denebilir bu monitör. G4 modeli daha iyi olur bu modelden, onu önerebilirsin. Ayrıca 10 bit desteği de var.

En İyi Cevap
3
Hocam globalde bile incelemesi olmayan bir model, Düşünün ROG monitör ve incelemesi yok, o kadar tepkiyle karşılandı denebilir bu monitör. G4 modeli daha iyi olur bu modelden, onu önerebilirsin. Ayrıca 10 bit desteği de var.
Hocam zaten FPS için aldığım için renkler rezalet olmadığı sürece pek umrumda değil, ayakları gerçekten bariz şekilde çok kalteli oyunlarda da bir sıkıntıyla karşılaşmadım benlik okey açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
@umutfurkan şu modele de bakabilirsin bu arada. Ucuz bir şey istersen. Arkadaş atmış.
Hocam açıkçası markası çok güven vermedi bana görüntü kalitesi vs hakkında pek bilgim yok

Top Bottom