HDMI 2.0 ile 240 Hz alamazsın, monitörün ve laptopun 2.1 desteklemesi lazım. O şekilde 240 Hz alabilirsin. Kağıt üstündeki değerlere bakma
Kağıt üstünde doğru fakat laptoplarda ve laptop HDMI bağlantısı konu olunca o olay tamamen değişiyor. Monitörün laptopun veya kullandığın kablo bile önem taşıyor. Muhtemelen 165 Hz de takılacaksın 2.0 ile.kullanıcılar hep ghosting sorunu yaşıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDMI 2.0 240Hz'e kadar destekliyor diye biliyorum
Kağıt üstünde doğru fakat laptoplarda ve laptop HDMI bağlantısı konu olunca o olay tamamen değişiyor. Monitörün laptopun veya kullandığın kablo bile önem taşıyor. Muhtemelen 165 Hz de takılacaksın 2.0 ile.
g3 modeli o g4 te fgostıng aksıne 6kda olan dıger monıtorlerden iyi
Laptopu daha almadığım için deneyemiyorumKağıt üstünde doğru fakat laptoplarda ve laptop HDMI bağlantısı konu olunca o olay tamamen değişiyor. Monitörün laptopun veya kullandığın kablo bile önem taşıyor. Muhtemelen 165 Hz de takılacaksın 2.0 ile.
Sana tavsiyem önce kaliteli bir kablo al ve laptop ile beraber kablon ile bir kaç monitörde denemeye git.
hocam konudan bağımsız ama https://www.trendyol.com/acer/preda...iqueId=638145&merchantId=968&utm_source=aff_t şu daha iyi olacaktır aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorumLaptopun 2.0 çıkışı var güzel bir kablo ile 240hz alacağını düşünüyorum
Alacağım laptop'un linki:
ikisini karşılaştırsak hangisi daha iyidir?
Laptopu daha almadığım için deneyemiyorum