Neler Yeni

24G2SP vs G24F-2 mi alinmali

grasdiyas

80+ Silver
İtopya ankara şubesinden alacağım aoc ta hdr yok galiba rekabetçi oynamiyorum hikaye oyunlari oynuyorum hangisinin paneli daha akici ve kaliteli acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca monitörün 2k ve 4k 60hz desteği de var gigabyte icin biri boyle yazmis doğrumu doğruysa gigabyte alacağım

Armi3067

80+ Bronze
G24F çok iyi bir monitördü 2.side öyledir diğer modeli maalesef bilmiyorum ama hikayeli oyun oynayacaksan çözünürlüğü yüksek olanı alman senin için daha iyi olacaktır. Renk gamı vs.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
Fatih
İtopya ankara şubesinden alacağım aoc ta hdr yok galiba rekabetçi oynamiyorum hikaye oyunlari oynuyorum hangisinin paneli daha akici ve kaliteli acaba

Ayrıca monitörün 2k ve 4k 60hz desteği de var gigabyte icin biri boyle yazmis doğrumu doğruysa gigabyte alacağım
VSR o. Gerçek 4k değil. O teknolojiyi monitöre entegre etmişler sadece, zaten normalde de var.

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VSR o. Gerçek 4k değil. O teknolojiyi monitöre entegre etmişler sadece, zaten normalde de var.
Yinede 1080q den kaliteli ise iyidir bence o özellik aoc ta varsa aoc alacağım aoc un panel kalitesi daha iyi diyolar ama gözüm gigabyte

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
Fatih
Yinede 1080q den kaliteli ise iyidir bence o özellik aoc ta varsa aoc alacağım aoc un panel kalitesi daha iyi diyolar ama gözüm gigabyte
O monitörün özelliği değil satıs pazarlaması, monitör daha iyi entegre sadece pek bir şey fark etmiyor ama size kalmış.

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O monitörün özelliği değil satıs pazarlaması, monitör daha iyi entegre sadece pek bir şey fark etmiyor ama size kalmış.
Bilmiyordum sizin tercihiniz ne yönden olurdu başka model marka da olur yeterki itopya ankara şubesinde olsun

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
Fatih
Bilmiyordum sizin tercihiniz ne yönden olurdu başka model marka da olur yeterki itopya ankara şubesinde olsun
İki monitörü de kullanmadım hocam sizi bu durumda yonlendirmem doğru olmaz yani. Özelliklerine bakin içinize sineni alın.

TROYY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ozan Altınkaynak
kardeşim hdmi ve displayport ları eski sürüm 2.1 güncel hali ve bu iki monitörde de 144hz den fazlasını alamazsın hdmi port girişleri eski
2.1 hdmi portlu bir monitör bak güncel çıkış yapmış olanlardan mesela lenovo legion 165hz 0.5ms 2.1 hdmi x2

grasdiyas

80+ Silver
kardeşim hdmi ve displayport ları eski sürüm 2.1 güncel hali ve bu iki monitörde de 144hz den fazlasını alamazsın hdmi port girişleri eski
2.1 hdmi portlu bir monitör bak güncel çıkış yapmış olanlardan mesela lenovo legion 165hz 0.5ms 2.1 hdmi x2
İyide nasil oluyo ki bu adamlar ekrani 165 hz yapmis ama display port tan 144 hz aliyoruz

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
ben g24f-2 kullanıyorum 180hz sorunsuz ve görüntüsü falan muazzam, hikayeli oyunlar da oynadım tavsiye ederim

ama aoc'ta g sync desteği 1ms mprt falan varmış bi tık daha iyi gibi

grasdiyas

80+ Silver
ben g24f-2 kullanıyorum 180hz sorunsuz ve görüntüsü falan muazzam, hikayeli oyunlar da oynadım tavsiye ederim

ama aoc'ta g sync desteği 1ms mprt falan varmış bi tık daha iyi gibi
Işık sızması ve yada ghosting ips glow da az ise dediğinizi alayim yinede mağzada karşılaştirma yapayim en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,898
Üyeler
159,856
Son üye
SATmami
Top Bottom