Neler Yeni

24G2SP vs G24F-2 mi alinmali

cptlykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Yakup Karaca
karşılaştırma yapın evet, ışık sızması-ghosting-ips glow biraz şans işi ben de hiçbiri yok.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet tunç
AOC 24G2SPU/BK modeli itopyada 4000 liraya kadar düşmüş durumda. Değerlendirilebilir. Bu fiyata birdaha bulunabilmesi zor diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
İtopya ankara şubesinden alacağım aoc ta hdr yok galiba rekabetçi oynamiyorum hikaye oyunlari oynuyorum hangisinin paneli daha akici ve kaliteli acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca monitörün 2k ve 4k 60hz desteği de var gigabyte icin biri boyle yazmis doğrumu doğruysa gigabyte alacağım
g24f2 kullanıyorum gayet güzel

grasdiyas

80+ Silver
AOC 24G2SPU/BK modeli itopyada 4000 liraya kadar düşmüş durumda. Değerlendirilebilir. Bu fiyata birdaha bulunabilmesi zor diye düşünüyorum.
Ankaradaki mağzasına gideyim artık hangisi içime sinerse sağolun hocam

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,607
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Spu itopyada 4k onu kap bitmeden.

~helloworld

80+ Bronze
neden hocam merak ettim, bende g24f-2 var arkadaşım da 24g2sp aldı fakat elimi attığımda monitörün arka tarafının malzeme bakımından ince ve kalitesiz olduğunu farkettim asansöründe de var bu plastiği çok ince paneller aynı, pivottan dolayı diyorsanız saçma olur

TROYY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ozan Altınkaynak
ben g24f-2 kullanıyorum 180hz sorunsuz ve görüntüsü falan muazzam, hikayeli oyunlar da oynadım tavsiye ederim

ama aoc'ta g sync desteği 1ms mprt falan varmış bi tık daha iyi gibi
ama aoc ta ölü piksel çıkıyomuş yorumlara baktım da nerdeyse herkeste çıkmış

Işık sızması ve yada ghosting ips glow da az ise dediğinizi alayim yinede mağzada karşılaştirma yapayim en iyisi
tercih meselesi ama lenovo legion daha güncel ve cazip geldi bana gigabyte ın aksine özellikleri aynı zaten

grasdiyas

80+ Silver
ama aoc ta ölü piksel çıkıyomuş yorumlara baktım da nerdeyse herkeste çıkmış

tercih meselesi ama lenovo legion daha güncel ve cazip geldi bana gigabyte ın aksine özellikleri aynı zaten
Mağzada üçünü karsılastırmama izin verirler inş :D lenovo ve gigabyte banada çok cazip geldi gecikme sürsi önemli değil benim için hikayeli oyunlar için mükemmel kalite de monitor

grasdiyas

80+ Silver

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Max bütçeni öğrenebilir miyim kankam ve bulunmasını istediğin özellikler nelerdir?

grasdiyas

80+ Silver
Max bütçeni öğrenebilir miyim kankam ve bulunmasını istediğin özellikler nelerdir?
5900 e zorlarım amd ekran kartım var hdr onemli 1080q 2k 165hz ips yoktur bu fiyata heralde amd nin free scyn vss desteklese iyi olur rx 6700 10gb

Top Bottom