g24f2 kullanıyorum gayet güzelİtopya ankara şubesinden alacağım aoc ta hdr yok galiba rekabetçi oynamiyorum hikaye oyunlari oynuyorum hangisinin paneli daha akici ve kaliteli acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca monitörün 2k ve 4k 60hz desteği de var gigabyte icin biri boyle yazmis doğrumu doğruysa gigabyte alacağım
neden hocam merak ettim, bende g24f-2 var arkadaşım da 24g2sp aldı fakat elimi attığımda monitörün arka tarafının malzeme bakımından ince ve kalitesiz olduğunu farkettim asansöründe de var bu plastiği çok ince paneller aynı, pivottan dolayı diyorsanız saçma olur24G2SP
ama aoc ta ölü piksel çıkıyomuş yorumlara baktım da nerdeyse herkeste çıkmışben g24f-2 kullanıyorum 180hz sorunsuz ve görüntüsü falan muazzam, hikayeli oyunlar da oynadım tavsiye ederim
ama aoc'ta g sync desteği 1ms mprt falan varmış bi tık daha iyi gibi
tercih meselesi ama lenovo legion daha güncel ve cazip geldi bana gigabyte ın aksine özellikleri aynı zatenIşık sızması ve yada ghosting ips glow da az ise dediğinizi alayim yinede mağzada karşılaştirma yapayim en iyisi
Mağzada üçünü karsılastırmama izin verirler inş lenovo ve gigabyte banada çok cazip geldi gecikme sürsi önemli değil benim için hikayeli oyunlar için mükemmel kalite de monitorama aoc ta ölü piksel çıkıyomuş yorumlara baktım da nerdeyse herkeste çıkmış
tercih meselesi ama lenovo legion daha güncel ve cazip geldi bana gigabyte ın aksine özellikleri aynı zaten
5900 e zorlarım amd ekran kartım var hdr onemli 1080q 2k 165hz ips yoktur bu fiyata heralde amd nin free scyn vss desteklese iyi olur rx 6700 10gbMax bütçeni öğrenebilir miyim kankam ve bulunmasını istediğin özellikler nelerdir?