Neler Yeni

25.000 / 60.000 TL Tablet Tavsiyeleri

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,116
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
11 inç ipad prodan daha iyi bir tablet tanımıyorum. hem portatif hem de oldukça güçlü. apple'a karşı olan biriyim ben fakat tablet dendiği zaman ipad'i tek geçerim. (gücü öyle bir seviyeye ulaştı ki playstation oyunlarını mağazaya eklediler, oynayabiliyorsunuz.)

kelvin1qq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer nuri ayağ
ipad pro m2 11 inç modelini kullanıyorum pubg için en ideal boyuta sahip olduğunu söyleyebilirim jiroskopla rahatça oynanıyor ayrıyeten resident evil 4 remake ve village oynadım village 60 fps ile rahatça oynattı re4 remakei de 30 fps ile oynadım re2 remake ve death streanding de satın aldım yakında oynayacağım tavsiye ederim

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ChatGPT
ipad pro m2 11 inç modelini kullanıyorum pubg için en ideal boyuta sahip olduğunu söyleyebilirim jiroskopla rahatça oynanıyor ayrıyeten resident evil 4 remake ve village oynadım village 60 fps ile rahatça oynattı re4 remakei de 30 fps ile oynadım re2 remake ve death streanding de satın aldım yakında oynayacağım tavsiye ederim
Peki film izletiyor mu? benim 1. Önceliğim film izlemek. 13 inç ekran daha iyi olmaz mı? Pubg'de bir miktar büyük olmasından kaynaklı sorun yaratsa da sorun etmem yani.

Top Bottom