Mustafa Zahid
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,240
- İsim
- Mustafa Zahid Önder
- İlgilendiği Kategoriler
- Her şeye maydanoz olur.
- @mustyonder
- Steam
- id/mustyonder
- Discord
- mustyonder#0007
- Bütçe
- 25000
Yani şimdi şöyle anakart komik gelcek ama olsun:
Anakart: B450M-K II
İşlemci: R7 5800X
RAM: GSKILL RipwajsV 2x8 3600MHz
Ekran Kartı: Marka belli değil ama büyük ihtimal EVGA, ASUS, AORUS RTX 3080 gibi bir şey olur.
HDD: Laptoptan kalma dandirik Toshiba 1TB 5400RPM
SSD: ADATA 1TB Legend 750
Kasa: MSI 100A veya muadili PSU'lu modelleri
Soğutucu da alacağımı düşünerek 25.000₺ diyorum. Ek olarak soğutucu olarak ne alabilirim bilmiyorum kule tipi bir şey önerirseniz iyi olabilir. Ek olarak @DerratiX 3080 alma darboğaz ve drop yaşarsın dedi olmadı 3070'e de düşebilirim. Başka değiştireceğim bir şey var mı? SSD, kasa modeli vesayre iyi mi yoksa daha iyileri var mı?
ÖNEMLİ: Öneri olarak "Bunu değil de şunu al" dediğiniz şeylerin VATAN'da linki varsa oradan atın çünkü bilgisayarı VATAN'dan toplayacağım.
Anakart: B450M-K II
İşlemci: R7 5800X
RAM: GSKILL RipwajsV 2x8 3600MHz
Ekran Kartı: Marka belli değil ama büyük ihtimal EVGA, ASUS, AORUS RTX 3080 gibi bir şey olur.
HDD: Laptoptan kalma dandirik Toshiba 1TB 5400RPM
SSD: ADATA 1TB Legend 750
Kasa: MSI 100A veya muadili PSU'lu modelleri
Soğutucu da alacağımı düşünerek 25.000₺ diyorum. Ek olarak soğutucu olarak ne alabilirim bilmiyorum kule tipi bir şey önerirseniz iyi olabilir. Ek olarak @DerratiX 3080 alma darboğaz ve drop yaşarsın dedi olmadı 3070'e de düşebilirim. Başka değiştireceğim bir şey var mı? SSD, kasa modeli vesayre iyi mi yoksa daha iyileri var mı?
ÖNEMLİ: Öneri olarak "Bunu değil de şunu al" dediğiniz şeylerin VATAN'da linki varsa oradan atın çünkü bilgisayarı VATAN'dan toplayacağım.