Neler Yeni

25.000 F/P sistem nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup Çavuş
Bütçe
25000
merhaba iyi forumlar

25.000tl en iyi fiyat performans pc ihtiyacım var genel anlamda yayın açacağım bir bilgisayar olucak amd intel farketmez önerilerinizi bekliyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
@mutuyu67 arkadaşın üstte attığı Gençer Gaming'de ki sisteme bir bak eğer Amd ekran kartına ön yargın yoksa. 1 2 özelleştirmeyle uzun vadeli bir sistem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yakup Çavuş
@mutuyu67 arkadaşın üstte attığı Gençer Gaming'de ki sisteme bir bak eğer Amd ekran kartına ön yargın yoksa. 1 2 özelleştirmeyle uzun vadeli bir sistem.
render işlerim oluyor amd sürekli güncellemeden dolayı sıcak değilim işlemcide okeyim ekran kartında nvdia isityorum

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
tuna yurdakul
aynen gördüm bunu f/p olarak güzel duruyor. SSD stok bitti galiba seçili gelmiyor şuan 21.300 tl görünüyo.
pazartesi veya salı yeni f/p sistemler gelecek diyorlardı pc hocası youtube yorumlarında

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
render işlerim oluyor amd sürekli güncellemeden dolayı sıcak değilim işlemcide okeyim ekran kartında nvdia isityorum
aynen gördüm bunu f/p olarak güzel duruyor. SSD stok bitti galiba seçili gelmiyor şuan 21.300 tl görünüyo.
pazartesi veya salı yeni f/p sistemler gelecek diyorlardı pc hocası youtube yorumlarında

O zaman ikiniz de bekleyin bakalım o zaman.

Top Bottom