25.000tl kasa monitör önerisi

trackm1

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
25000
Hocam şimdi net olayım EASTERGAMERS TV-E6 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayarı beğendim ama monitörle birlikte biraz pahalı oluyor. Monitör 144hz-165hz olabilir ekran kartı nvidia olursa iyi olur. Önerebileceğiniz herhangi bir monitör kasa önerisi var mı

Bu milletin derdi ne acaba? Daha ucuzunu önerecek birisi varsa gelsin önersin 😄. Boş boş yorum yapıp gidiyorlar 😄. Aynı Türkiye’deki muhalefet gibi ancak laf yetiştir 😄. Hatta kardeşim sana öyle bir sistem bulacaklar kiii 10 bin TL cebinde kalacak bak görürsün.

Bu milletin derdi ne acaba? Daha ucuzunu önerecek birisi varsa gelsin önersin 😄. Boş boş yorum yapıp gidiyorlar 😄. Aynı Türkiye’deki muhalefet gibi ancak laf yetiştir 😄. Hatta kardeşim sana öyle bir sistem bulacaklar kiii 10 bin TL cebinde kalacak bak görürsün.
Yav kardeşim önerdiğin sistem kazık. Fiyat performans değil. O fiyata hayli hayli daha iyilerinide bulursun. Sadece burada birinin parasını çöpe atmasını engellemek adına bir yorum yaptım ve bu kadar.

Yav kardeşim önerdiğin sistem kazık. Fiyat performans değil. O fiyata hayli hayli daha iyilerinide bulursun. Sadece burada birinin parasını çöpe atmasını engellemek adına bir yorum yaptım ve bu kadar.
25 Bin TL’ye kasa aramıyor arkadaş. 25 bin TL’ye kasa + monitör arıyor. Nvidia ekran kartı istiyor hadi bu gel bakalım ne kadar fiyat performans sistem olacak görelim bul burada alkışlarım seni. Monitörü JamesDonkey gibi ne olduğu belirsiz markalardan seçme fiyat-performansa kaçıcam diye. Hadi bakalım.

Attığınız sistemi aynı parçalarla tek tek toplayınca bile 1k+ kar ediyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,384
Üyeler
185,090
Son üye
Elifcetcet
Geri