Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bütçe aralığınızda Nvidia ekran kartlı F/P hazır sistem bulamadım.hocam hazır sistem önerebilir misiniz?
Bütçe aralığınızda Nvidia ekran kartlı F/P hazır sistem bulamadım.hocam hazır sistem önerebilir misiniz?
teşekkürler hocamhttps://www.incehesap.com/clutch-oyuncu-bilgisayari-fiyati-44441/ birde bunu buldum 3070 seviyesinde ama nvidialı hazır sistem yok uygun fiyata
Adamın kendi attığı sistem 10 kat daha iyi zaten hemde daha ucuz olmasına rağmen.Bu milletin derdi ne acaba? Daha ucuzunu önerecek birisi varsa gelsin önersin . Boş boş yorum yapıp gidiyorlar . Aynı Türkiye’deki muhalefet gibi ancak laf yetiştir . Hatta kardeşim sana öyle bir sistem bulacaklar kiii 10 bin TL cebinde kalacak bak görürsün.
Bende onu diyorum gelsin önersin bak sende tek tek toplasan 1K kâr edersin diyorsun ama gerisi yok burası başkalarına laf yetiştireceğin bir mecra değil. Eleştiri var ama çözüm yok kafalar pırıl pırıl yemin ediyorum!Attığınız sistemi aynı parçalarla tek tek toplayınca bile 1k+ kar ediyorsun.
Kendi attığı 23-24 K civarlarında neysen bahsediyorsun?Adamın kendi attığı sistem 10 kat daha iyi zaten hemde daha ucuz olmasına rağmen.
Adamın attığı sistem 3070ti 24k, senin ki 3060ti 29k sence hangisi mantıklıBende onu diyorum gelsin önersin bak sende tek tek toplasan 1K kâr edersin diyorsun ama gerisi yok burası başkalarına laf yetiştireceğin bir mecra değil. Eleştiri var ama çözüm yok kafalar pırıl pırıl yemin ediyorum!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi attığı 23-24 K civarlarında neysen bahsediyorsun?
29K değildi bu ya. 20.899’du. Bu rakama tabikide saçmanında ötesi. Yoksa üstüne bir monitörde önermezdim.Adamın attığı sistem 3070ti 24k, senin ki 3060ti 29k sence hangisi mantıklı
Bütçe aralığınızda Nvidia ekran kartlı F/P hazır sistem bulamadım.