25-30k Apple telefon

Emin aydn

80+
Reaksiyon skoru
0
Telefon almak istiyorum ama 25-30k arası bütçe ile Samsung mu alsam yoksa Apple mi karar veremiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?

o fiyat aralığında sadece iphone 11-12 var ki asla alınmaz. 11 güncelleme desteği bitti 12 inde max 2 sene sonra biter mantıklı değil.
android tarafında çok daha mantıklı seçenekler var.

o fiyat aralığında sadece iphone 11-12 var ki asla alınmaz. 11 güncelleme desteği bitti 12 inde max 2 sene sonra biter mantıklı değil.
android tarafında çok daha mantıklı seçenekler var.
Samsung s22 ya da 23 hakkında ne diyorsun, epeyden bakınca aralarında pek fark görmedim. İşlemciler de aynı sayılır s22 de snapdragon gen + var s23de snapdragon gen 2 var

Samsung s22 ya da 23 hakkında ne diyorsun, epeyden bakınca aralarında pek fark görmedim. İşlemciler de aynı sayılır s22 de snapdragon gen + var s23de snapdragon gen 2 var
s23 her halükarda

İphone 12 daha mantıklı geliyor. Bir Iphone savunucusu değilim ama gayet başarılı geliyor bana. 12 de android tarafında aradığın bütün özellikler karşılar diye düşünüyorum. Pil sağlığı konusu çok can sıkıcı olabiliyor ve 2 sene sonra güncelleme almayı kesicek. Bunları göz önünde bulundurmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,403
Üyeler
194,978
Son üye
mr_g
Geri