Neler Yeni

25 Bin TL PC önerisi (Monitörsüz)

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan
Bütçe
25000
Dostlar selamlar, 25 bin bütçemiz var oyun için PC önerir misiniz monitörü daha sonra alacağım.
Teşekkürler.

Schwerze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Engin Alp Kızıkoğlu
Pc Hocası'nın bu ay 3tane hazır sistem yapacağını okumuştum bende o sistemleri bekliyorum. Eğer ilgilenirseniz bu fiyata:

bu kasalarda bazı özelleştirmeler sayesinde gayet iyi tercih olabilirler.

HaŞKeK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Haşim Efe Karaca
Pc Hocası'nın bu ay 3tane hazır sistem yapacağını okumuştum bende o sistemleri bekliyorum. Eğer ilgilenirseniz bu fiyata:

yapmadımı zaten dün bir video attı ondanmı bahsediyorsun

Schwerze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Engin Alp Kızıkoğlu
Dün attığı videoyu görmemişim, şimdi baktığımda fiyatları gayet piyasa değerinde geldi başka indirim beklemeli ama başka indirim var mı hiç bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1723984988982.png

Pc hocası böyle bir yorum atmış şahsen ben 1hafta daha bekliyorum

Tekrardan bir şey yazıp hortlatmak istemedim böyle bir şey daha gördüm.
1723985170003.png

Son düzenleme:

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan

Hocam Sunrise'ı alacağım galiba eklememi istediğiniz bir şey var mı RAM gibi falan? bu arada sitede sıkıntı çıkmaz değil mi?

Schwerze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Engin Alp Kızıkoğlu
Sunrise'a 1tb ssd eklesen yeterli olur ayrıca, 5 5600 biraz ısınan bir işlemci o yüzden ayrıyeten bütçene göre kule tipi veya sıvı soğutucu alman gerekiyor. Gaming.gen gayet güvenilir bir site son zamanlarda hiç problem yaşayan ile karşılaşmadım.

r5 5600e overclock yapmak gibi bir niyetin varsa A520M-K yetersiz bir anakart. 1100lira daha vererek B550M-K yapabilirsin eğer overclock işlerine falan bulaşmayacağım diyorsan A520M-K yeterli (overclock yapmıyorsan A520M-K'da yeterli gelir çok gerekli bir özelleştirme değil)
2anakart arasındaki farklar şunlar

Son düzenleme:

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan
Sunrise'a 1tb ssd eklesen yeterli olur ayrıca, 5 5600 biraz ısınan bir işlemci o yüzden ayrıyeten bütçene göre kule tipi veya sıvı soğutucu alman gerekiyor. Gaming.gen gayet güvenilir bir site son zamanlarda hiç problem yaşayan ile karşılaşmadım.

r5 5600e overclock yapmak gibi bir niyetin varsa A520M-K yetersiz bir anakart. 1100lira daha vererek B550M-K yapabilirsin eğer overclock işlerine falan bulaşmayacağım diyorsan A520M-K yeterli (overclock yapmıyorsan A520M-K'da yeterli gelir çok gerekli bir özelleştirme değil)
2anakart arasındaki farklar şunlar
tamamdır hocam teşekkürler.

Top Bottom