Emre bayram
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
25 bin liraya ps5 slim mi alim yoksa 25 bin liraya monitor de dahil sistem mi toplim
Pcde de oynar hikayeli oyun hocamhocam eğer fps tarzıda oyun oynarım hikayeli oyun beni fazla sarmaz falan derseniz pc iyi olur sizin için ama eğer hikayeli oyun oynicam diyorsanız ps5 alın benim düşüncem bu şekilde
Hikaye tabanlı oyunlar oynarim her halde daha cokhocam eğer fps tarzıda oyun oynarım hikayeli oyun beni fazla sarmaz falan derseniz pc iyi olur sizin için ama eğer hikayeli oyun oynicam diyorsanız ps5 alın benim düşüncem bu şekilde
hocam oynarda ps5 deki hissi aynı bütçedeki bi pc veremez yani 4k da oynicak büyük ihtimalle tv den fark var yaniPcde de oynar hikayeli oyun hocam
ps5 e 25 e gelmiyor haberiniz olsun 30 a filan geliyor25 bin liraya ps5 slim mi alim yoksa 25 bin liraya monitor de dahil sistem mi toplim
şöyle bence aradaki en önemli fark oyun fiyatları, ps 5 te paşa paşa oyun alacaksınız malum pc de her zaman 7 denizin en iyi korsanı olabilirsin ama 25 e monitör dahil toplayacağın sistem muhtemelen ps5 ten kötü performans verecektir25 bin liraya ps5 slim mi alim yoksa 25 bin liraya monitor de dahil sistem mi toplim
Trendyol da teshir ürünler var ben ona göre dedimps5 e 25 e gelmiyor haberiniz olsun 30 a filan geliyor
anlatamadım herhalde iş cihazı almakla bitmiyor senelik aboneligi 4250 tl üstüne aboenelikte olmayan fifa yada gta rdr2 ve call of duty tarzı oyunlarıda kendiniz satın almanız gerekiyor bunlarla beraber minimum 30-35 a geliyorTrendyol da teshir ürünler var ben ona göre dedim