Neler Yeni

25 k ya ps5 slim mi alim yoksa 25 k ya monitor de dahil sistem mi toplim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre bayram
25 bin liraya ps5 slim mi alim yoksa 25 bin liraya monitor de dahil sistem mi toplim

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Suleyman
hocam eğer fps tarzıda oyun oynarım hikayeli oyun beni fazla sarmaz falan derseniz pc iyi olur sizin için ama eğer hikayeli oyun oynicam diyorsanız ps5 alın benim düşüncem bu şekilde

MachiNe67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Egemen Düzgüm
hocam eğer fps tarzıda oyun oynarım hikayeli oyun beni fazla sarmaz falan derseniz pc iyi olur sizin için ama eğer hikayeli oyun oynicam diyorsanız ps5 alın benim düşüncem bu şekilde
Pcde de oynar hikayeli oyun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hikaye tabanlı oyunlar oynarim her halde daha cok

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
efe araci
pc her türlü daha mantıklı ama eğer sadece oyun oynayacağım diyorsanız ps5 almanız daha mantıklı olur.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Suleyman
Pcde de oynar hikayeli oyun hocam
hocam oynarda ps5 deki hissi aynı bütçedeki bi pc veremez yani 4k da oynicak büyük ihtimalle tv den fark var yani

ayrıca hocam bence daha fazla işlevi olması açısından pc daha mantıklı benim açımdan ama sadece oyun odaklı bir şey istiyorsanız ps5 alın ama dediğim gibi cs valo tarzı oyunlar oynayacaksanız pc daha rahat olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat Karagöl
Tabii ki ps5 daha mantıklı. Gidip 4060 sistem alacağına GTA 6'yı bile oynayabileceğin konsol alabilirsin. Üstelik oyunlarda kastı, çöktü, oydu buydu problemleri yaşamazsın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
25 bin TL'ye monitör dahil sistem nasıl bir şey oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Benim şuan bir ürün almam gerekse muhtemelen ps5 i tercih ederdim bu ikisi arasında kalıp.

asko56

80+ Silver

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
25 bin liraya ps5 slim mi alim yoksa 25 bin liraya monitor de dahil sistem mi toplim
şöyle bence aradaki en önemli fark oyun fiyatları, ps 5 te paşa paşa oyun alacaksınız malum pc de her zaman 7 denizin en iyi korsanı olabilirsin ama 25 e monitör dahil toplayacağın sistem muhtemelen ps5 ten kötü performans verecektir

Top Bottom