Arkadaşlar 25 TL'ye ragnarok aldım gamesatış dan fakat bir sorum vat oyunu indirdikten sonra steam hesabından çıkış yapınca oyun yine açılacak mı bide oyuna girdikten sonra hikayaye nasıl baştan başlarım lütfen cevap verin
Steam hesabından çıkarsan oyun açılmaz, hesabı çevrimdışı yapıp o şekilde oynayacaksın. Ayrıca yeni hikaye istiyorsanda yeni oyun oluşturma çıkar zaten.Arkadaşlar 25 TL'ye ragnarok aldım gamesatış dan fakat bir sorum vat oyunu indirdikten sonra steam hesabından çıkış yapınca oyun yine açılacak mı bide oyuna girdikten sonra hikayaye nasıl baştan başlarım lütfen cevap verin
1800 küsur görünüyor baktım daArkadaşlar 25 TL'ye ragnarok aldım gamesatış dan fakat bir sorum vat oyunu indirdikten sonra steam hesabından çıkış yapınca oyun yine açılacak mı bide oyuna girdikten sonra hikayaye nasıl baştan başlarım lütfen cevap verin
Hocam ana sayfada istedeiğin oyun. 25 tl diye bir ilan var1800 küsur görünüyor baktım da
Steam hesabından çıkarsan oyun açılmaz, hesabı çevrimdışı yapıp o şekilde oynayacaksın. Ayrıca yeni hikaye istiyorsanda yeni oyun oluşturma çıkar zaten.
Hocam hani bu hesaplar birden fazla kişi erişebiliyor ya ben oyun oynarken oyundan atma durumu fln yaşarmıyımönce indir steam cloudu kapa ve hep çevrimdışı oyna hesaptan asla çıkış yap deme hesap değiştir de
Site nasıl bir site güvenli mi ki?
Site galiba güvenilirde satıclarda sıkıntı olabilirSite nasıl bir site güvenli mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesap olarak geliyormuş sıkıntılı bence.
size oyunu satmıyorlar onu bilerek alın bir hesabı veriyorlar ki aynı hesabı binlerce kişiye verdi muhtemelen oyunu indirip hesabı offline yapıp oynuyorsunuz. garantisi yok belki 1 hafta sonra patlar belki 1 yıl. korsan oynamak bile daha mantıklı.Site nasıl bir site güvenli mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesap olarak geliyormuş sıkıntılı bence.
çevrimdışı olursa isterse 100 kişi oynar bişey olmazHocam hani bu hesaplar birden fazla kişi erişebiliyor ya ben oyun oynarken oyundan atma durumu fln yaşarmıyım
Site galiba güvenilirde satıclarda sıkıntı olabilir
işte çevrımdışı olacaksın o yüzden, herkes hesaba girip çevrimdışı alıp oynayacak.Hocam hani bu hesaplar birden fazla kişi erişebiliyor ya ben oyun oynarken oyundan atma durumu fln yaşarmıyım
Site galiba güvenilirde satıclarda sıkıntı olabilir
size oyunu satmıyorlar onu bilerek alın bir hesabı veriyorlar ki aynı hesabı binlerce kişiye verdi muhtemelen oyunu indirip hesabı offline yapıp oynuyorsunuz. garantisi yok belki 1 hafta sonra patlar belki 1 yıl. korsan oynamak bile daha mantıklı.
işte çevrımdışı olacaksın o yüzden, herkes hesaba girip çevrimdışı alıp oynayacak.
Hocam çok sağolun teşşekür ederimçevrimdışı olursa isterse 100 kişi oynar bişey olmaz