Neler Yeni

Yardım 25 TL'ye god of wat ragnarok aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Miraç çifci
Arkadaşlar 25 TL'ye ragnarok aldım gamesatış dan fakat bir sorum vat oyunu indirdikten sonra steam hesabından çıkış yapınca oyun yine açılacak mı bide oyuna girdikten sonra hikayaye nasıl baştan başlarım lütfen cevap verin

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar 25 TL'ye ragnarok aldım gamesatış dan fakat bir sorum vat oyunu indirdikten sonra steam hesabından çıkış yapınca oyun yine açılacak mı bide oyuna girdikten sonra hikayaye nasıl baştan başlarım lütfen cevap verin
Steam hesabından çıkarsan oyun açılmaz, hesabı çevrimdışı yapıp o şekilde oynayacaksın. Ayrıca yeni hikaye istiyorsanda yeni oyun oluşturma çıkar zaten.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Volkan
1800 küsur görünüyor baktım da

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
önce indir steam cloudu kapa ve hep çevrimdışı oyna hesaptan asla çıkış yap deme hesap değiştir de

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Volkan
Site nasıl bir site güvenli mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesap olarak geliyormuş sıkıntılı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Miraç çifci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam hesabından çıkarsan oyun açılmaz, hesabı çevrimdışı yapıp o şekilde oynayacaksın. Ayrıca yeni hikaye istiyorsanda yeni oyun oluşturma çıkar zaten.
önce indir steam cloudu kapa ve hep çevrimdışı oyna hesaptan asla çıkış yap deme hesap değiştir de
Hocam hani bu hesaplar birden fazla kişi erişebiliyor ya ben oyun oynarken oyundan atma durumu fln yaşarmıyım

Site galiba güvenilirde satıclarda sıkıntı olabilir

Hermitus

80+ Bronze

size oyunu satmıyorlar onu bilerek alın bir hesabı veriyorlar ki aynı hesabı binlerce kişiye verdi muhtemelen oyunu indirip hesabı offline yapıp oynuyorsunuz. garantisi yok belki 1 hafta sonra patlar belki 1 yıl. korsan oynamak bile daha mantıklı.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,023
İsim
1
Hocam hani bu hesaplar birden fazla kişi erişebiliyor ya ben oyun oynarken oyundan atma durumu fln yaşarmıyım

çevrimdışı olursa isterse 100 kişi oynar bişey olmaz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

işte çevrımdışı olacaksın o yüzden, herkes hesaba girip çevrimdışı alıp oynayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Miraç çifci
size oyunu satmıyorlar onu bilerek alın bir hesabı veriyorlar ki aynı hesabı binlerce kişiye verdi muhtemelen oyunu indirip hesabı offline yapıp oynuyorsunuz. garantisi yok belki 1 hafta sonra patlar belki 1 yıl. korsan oynamak bile daha mantıklı.
işte çevrımdışı olacaksın o yüzden, herkes hesaba girip çevrimdışı alıp oynayacak.
çevrimdışı olursa isterse 100 kişi oynar bişey olmaz
Hocam çok sağolun teşşekür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,592
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom