Malesef kaliteli yok o fiyatlarda,
Replikalardan Xbox One replikaları, PS4/5 replikalarına göre daha kaliteli ancak kabloluları 400TL, Kablosuzları 500-600 arası.
Orjinal olmayan kablsouzların hepsi de 2-3 metreden uzakta sıkıntı çıkarıyor ancak bilgisayara yakınsan işini görür.
Bu playstation replikaları kısa zamanda bozuluyor özellikle joystickleri.pc yakınım ve büyük ihtimalle kablo ile oynarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.trendyol.com/doubleshoc...ah-p-90237075?boutiqueId=61&merchantId=150270 iş görür mü
2-3 hafta çok kral arkadaşlarla fifa pro clubs oynamak için alıcam başka bir alternatif biliyor musunBu playstation replikaları kısa zamanda bozuluyor özellikle joystickleri.
Veri kurbaÄa 2.4GHz kablosuz Gamepad joystik kumanda XBox için bir çift titreÅim denetleyicisi için PC/PS3/buhar denetleyici XBox için - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
şu ürünlerin kablolu ve kablosuz seçenekleri mevcut ben 1 yıldır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı türkiyedeki satıcılarda da bulabilirsin markasını genelde yazmıyorlar direk akakçede xbox one gamepad diye aratınca fotoğraflarından tanırsın. Veya aliexpresste artık kuponla daha ucuza getirebiliyorsan ordan da alabilirsin ödeme aşamasında gümrük vergisini de ekliyor aliexpress artık gümrükte sorun yaşamıyorsun 2-3 haftada elinde olur
2-3 hafta çok kral arkadaşlarla fifa pro clubs oynamak için alıcam başka bir alternatif biliyor musun
bütçemi aşıyor hocam normalde 1 ay önce f310 kullanıyordum kırıldı şuan 1-2 ay idare etsin beni sonra orjinal güzel bir kol alırım diye düşünüyorumXbox One Joystick Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Xbox One Joystick arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
trde de satılıyor dediğim gibi sadece markasını yazmıyorlar
Birkac günde alısıyorsun ben de hic kullanmamıstım, (15 yıllık ps kullanıcısıyım)xbox designi çok hoşuma gitmiyor hiç denemedim analogların birisi yukarda birisi aşağıda garip geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçemi aşıyor hocam normalde 1 ay önce f310 kullanıyordum kırıldı şuan 1-2 ay idare etsin beni sonra orjinal güzel bir kol alırım diye düşünüyorum