berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
arkadaslar bütçem 250 300 tl arası kaliteli bir oyuncu kulaklıgı önerisi oynanılacak oyun (CSGO)
hım bi bakayımrampage comfort var reis 260 TL falan fiyatı. hs35 den falan iyi bence.
dediğim gibi csgo'Da güzel ses kasmam lazım kaliteli deme yani daha önce hiç rampage kullanmadım gamepower kullandım aslında gamepower tinker 7.1 bakıyordumrampage comfort var reis 260 TL falan fiyatı. hs35 den falan iyi bence.
gamepower tinker nasıl 210 TL'ye?rampage comfort var reis 260 TL falan fiyatı. hs35 den falan iyi bence.
tinker den iyidir ya comfort. Alanlar memnun genellikle.hım bi bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi csgo'Da güzel ses kasmam lazım kaliteli deme yani daha önce hiç rampage kullanmadım gamepower kullandım aslında gamepower tinker 7.1 bakıyordum
ya dogrudur sizin cevabınıza saygı duyuyorum fakat içimde de gamepower sevgisi vartinker den iyidir ya comfort. Alanlar memnun genellikle.
tamamdır cevap için teşekürler iyi geceler iyi forumlarRampage Comfort.
O bütçede rakiplerinin en iyisi sanırım.
reis gamepower kizaru var güzeş kulaklık fp ürünü ama kumaştan değil sadece kablosu yazılımı fln da vararkadaslar bütçem 250 300 TL arası kaliteli bir oyuncu kulaklıgı önerisi oynanılacak oyun (CSGO)