ardadayican
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
Bi senede altında %50-%55 artış olmaz. Ayrica araba ihtiyaçsa araba daha mantikli altin seni bi yerden bi yere goturmez. Belki kâr etmez ama işini gorur sonuctavalla senin yerinde olsam 250/300 araba alacağıma altın alırım. Niye diyeceksin o araba sana hem masraf cıkaracak 3/5 hem 1 sene sonra yine aynı parayken altın %50/55 artmış oluyor. Zorunlu ihtiyaçın yoksa ileriye dönük yatirim yapabilirsin
Cliodan kastim bu kasa https://shbd.io/s/w7zbwvWNAyrica r19 - clio - tempra bakabilirsin f/p araclar. Clio daha mantikli aralarindan bana kalırsa
Reis tofaşlar o paralara yükselti hiç araba almanya niyetlenme sigortasıydı benziniydi kaskosuydu olduğu gibi zarar o bütçe için.arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
Suan oyle degil piyasa. Tamam cok temiz bi tofas istersen o fiyata çıkabilir ama ayagimi yerden kessin dersen bu fiyatlarin yarisina alabilirsin. Evet ilk araba icin sigorta biraz tutar ayrica mtv vs de var ama kasko yapacagini sanmiyorum bu butcelerdeReis tofaşlar o paralara yükselti hiç araba almanya niyetlenme sigortasıydı benziniydi kaskosuydu olduğu gibi zarar o bütçe için.
Git yatırım yap paranı topla sonra bak.Ulaşım için illa lazımsa git 50 lik ayağını yerden kesecek bir motor al yeter.
şu forumda bi bok biliyormuş gibi konusup bi bok bilmeyenler bi bitmedi yaBi senede altında %50-%55 artış olmaz. Ayrica araba ihtiyaçsa araba daha mantikli altin seni bi yerden bi yere goturmez. Belki kâr etmez ama işini gorur sonucta
Yine gereksiz olur hocam arkadaş için çoluğu çocuğu vardır neyse deriz ama yok.Suan oyle degil piyasa. Tamam cok temiz bi tofas istersen o fiyata çıkabilir ama ayagimi yerden kessin dersen bu fiyatlarin yarisina alabilirsin. Evet ilk araba icin sigorta biraz tutar ayrica mtv vs de var ama kasko yapacagini sanmiyorum bu butcelerde
hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündümYine gereksiz olur hocam arkadaş için çoluğu çocuğu vardır neyse deriz ama yok.
O paralara alacağın tofaş uğraştırır kral yine masraf edersin her türlü.
Kasko mecbur yapacak hadi gitti bir range rover a mercedes e pahalı bir arabaya çarptı o zaman ne olacak ?
Hem kendi arabası yanar hemde çarptığı aracı yaptırmak zorunda kalır bir range farı olmuş 100K en basitinden.
Duruma göre alınır mecbursa kimseyi hor görmüyorum asla ama arkadaşın bir zorunluluğu yok gibi.
Yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu bütçede tercih edeceğin araba.
Sen ödemeyeceksin baban ödeyecek adamada yazık kral boşver YKS ye hazırlan yazın çalış eli yüzü düzgün birşeyler bakarsın.hocam aslında a dan b ye gitsem yeterlidir benim için bizde fiesta var ama peder hem calisiyor hemde taga cikiyor o yuzden araba bana pek kalmayacak gibi ayağımı yerden kesse yeterlidir sonuçta masraflarını şuan ben ödemiycem yks hazırlanıyom zaten yazın çalışır yükseltirim gibisinden düşündüm