Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Golf al devamke zamanında aynı bitçede düşündüm 1 motor 7,5 aldım. Ben şahsen çok memnunum ama tercih meselesi tabi

Golf al devamke zamanında aynı bitçede düşündüm 1 motor 7,5 aldım. Ben şahsen çok memnunum ama tercih meselesi tabi
1.6 tdi jetta da olabilir golf biraz piyasa arabası anasını aglatiolar

Merhaba arkadaşlar 900 para var üzerine en fazla 50 k koyabilirim pazarlık payıyla flan max 1 milyon TL araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1.6 egea 1.0tce cliove ww grubu var piyasası olsun istiyorum arabanın 1.0tce cliolarin motorunun çok titrediği için söylüyorlar ww grubunda bu fiyata da 1.2 tsi 1.0 tsi 1.4 tdi var max 110 k km civarı aklımda var 1.0 tsi ye i gördüm nasıl bilmiyorum ama kasası çok güzel siz ne düşünürdünüz yardımcı olurmusunuz.
yeni dusuk km diyorsan city

dayım aldı geliyor hocam 26k km, 2023
link atarmısınız hocam bence o araçda bir sıkıntı vardır max 950 k bütçe km de 100 k olsun bulabilirmisiniz bakın ben bulamadım şahsen

link atarmısınız hocam bence o araçda bir sıkıntı vardır max 950 k bütçe km de 100 k olsun bulabilirmisiniz bakın ben bulamadım şahsen
arabada sorun yok hocam sadece ayna değiştiği için 30k tramer var hatasız boyasız gerisi galeriden aldılar

arkadaşlar 1.2 TSI motor nasıldır kronik varmi sağlam motormu alonirmi sizce ww jetta 1.2 Tsi

Geri