Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Buna para verenin :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Clio 4.5 1.5 DCİ ler Stage 1 ile güzel yürütülüyor.
niye hocam

şuan golflerin piyasası çok yüksek şahsen param olsa şuan almam bekletirim ama ww binmek var bide renault

niye hocam

şuan golflerin piyasası çok yüksek şahsen param olsa şuan almam bekletirim ama ww binmek var bide renault
Valla arkadaşım aldı model yüksek biraz daha gliba otomatik çok iyi arabaydı

2014 öncesi EA111 Kodlu 1.2 TSI'larda yağ yakma sorunu ihtimali çok yüksek, araç zaten eski, KM 150K, boşlar boşu denilebilecek paket.
O konuda evet ama motor güzel 2014 öncesi ww sıkıntı diye biliyorum 2015 lerded dediğini gibi bakmam lazım kodlara şanzıman olaylarida var

2014 öncesi EA111 Kodlu 1.2 TSI'larda yağ yakma sorunu ihtimali çok yüksek, araç zaten eski, KM 150K, boşlar boşu denilebilecek paket.
hocam önüme ilk çıkanı attım ben direk 900k ya az fazla kilometre 2 3 parça değişenli güzel arabalar var

Valla arkadaşım aldı model yüksek biraz daha gliba otomatik çok iyi arabaydı

O konuda evet ama motor güzel 2014 öncesi ww sıkıntı diye biliyorum 2015 lerded dediğini gibi bakmam lazım kodlara şanzıman olaylarida var
ww otomatik açısından iyi bir araba değil riskli dsg şanzıman oldugu için alırken iyice bakmak lazım

https://shbd.io/s/VqdgYsA7
bu fena değil gibi otomatik olması dışında

Gen 2 DQ200'lerde kavrama dışı sorun aman aman yok. Ne kadar çok araç, o kadar çok sorun mantığı var. Kavrama ve volan masrafı çıkartır, o da 40K lık bir masraf ortalama.

Gen 2 DQ200'lerde kavrama dışı sorun aman aman yok. Ne kadar çok araç, o kadar çok sorun mantığı var. Kavrama ve volan masrafı çıkartır, o da 40K lık bir masraf ortalama.
https://shbd.io/s/9nQG1PjF nasıl sence ? Polo tarafındada bakılabilir 1.2 ama kasası yenisi gibi güzel durmuyor yada jetta bakacağım

Tavan bagaj hariç full boya + torpido kaplama.

Comfortlıne altına düşme paket olarak.
Hocam egea son carem egea almaktansa sa güzel bi golf bulabilirsem paket pek aramayorum çünkü bu fiyatada 1.6 easy geliyor

1.6 pek istemiyorum ondan dolayı insanlar sırf o zincirden dolayı uzak bakıyor focus bu fiyata gelirmi bilmiyorum en kötü 1.6 mj cekicem 1.5 dci clioda var aklımda ama fiyatları boraz pahalı ve aman aman bir araba değil Motoruna görede hantal
Bu paralara bu arabalar çok garip geliyor
Focus 2017 2019 arası
Golf 7 7.5
Astra

Arkadaşlar galiba karsr verdim 1.6 düz opel Astra safkan benzin

Oda çok yakiomus ben şimdi ne Alicam ya

Geri