Öneri Max 1M civarı araç önerisi

Reaksiyon skoru
713
Merhaba arkadaşlar 900 para var üzerine en fazla 50 k koyabilirim pazarlık payıyla flan max 1 milyon TL araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1.6 egea 1.0tce cliove ww grubu var piyasası olsun istiyorum arabanın 1.0tce cliolarin motorunun çok titrediği için söylüyorlar ww grubunda bu fiyata da 1.2 tsi 1.0 tsi 1.4 tdi var max 110 k km civarı aklımda var 1.0 tsi ye i gördüm nasıl bilmiyorum ama kasası çok güzel siz ne düşünürdünüz yardımcı olurmusunuz.

Merhaba arkadaşlar 900 para var üzerine en fazla 50 k koyabilirim pazarlık payıyla flan max 1 milyon TL araç bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim 1.6 egea 1.0tce cliove ww grubu var piyasası olsun istiyorum arabanın 1.0tce cliolarin motorunun çok titrediği için söylüyorlar ww grubunda bu fiyata da 1.2 tsi 1.0 tsi 1.4 tdi var max 110 k km civarı aklımda var 1.0 tsi ye i gördüm nasıl bilmiyorum ama kasası çok güzel siz ne düşünürdünüz yardımcı olurmusunuz.
Honda City 2024
Honda Civic fc5
2020 Corolla bakılabilir

3 silindir motorların hepsinde titreme mevcut. 1.0 Tce biraz daha fazla titreme oluyor ama bu fark diğer 3 silindirler ile değil, 4 silidirler ile karşılaştırılınca fark ediliyor. 1.4 TDI Polo var arkadaşımda yakıt olarak 3000 KM ortalaması 4.4, yakıt olarak çok güzel motor ama ww grubunda pek tercih değil.
Biraz sınırları belirlemen lazım. En eski kaç model olsun, KM de takıntın var mı vs vs.

Son düzenleme:
Herkesin tarzı beklentisi farklıdır bana cazip gelen başkasına saçma gelebilir ben olsam
1.4T astra
1.6 megane
1.33 corolla

3 silindir motorların hepsinde titreme mevcut. 1.0 Tce biraz daha fazla titreme oluyor ama bu fark diğer 1 silindirler ile değil, 4 silidirler ile karşılaştırılınca fark ediliyor. 1.4 TDI Polo var arkadaşımda yakıt olarak 3000 KM ortalaması 4.4, yakıt olarak çok güzel motor ama ww grubunda pek tercih değil.
Biraz sınırları belirlemen lazım. En eski kaç model olsun, KM de takıntın var mı vs vs.
2015 model km takıntısı şöyle senede 15k rahat km yaparız ondan km 100 civarında olsun istiyorum evet 1.4 tdi lar tutulmuomus pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin tarzı beklentisi farklıdır bana cazip gelen başkasına saçma gelebilir ben olsam
1.4T astra
1.6 megane
1.33 corolla
1.6 megan turulmuo 1.33 life en mantıklısı aralarında ama oda pek gitmiyor atmosferrik birazdaha canlı bir araç istiyorum

Honda City 2024
Honda Civic fc5
2020 Corolla bakılabilir
Bu araçları bulma şansınız yok hocam bu fiyata

hocam ww tarafında eğerde biraz gençseniz golf 7 - 7.5 önerim

2015 model km takıntısı şöyle senede 15k rahat km yaparız ondan km 100 civarında olsun istiyorum evet 1.4 tdi lar tutulmuomus pek
1.6 CDTI Astra olabilir ama zincir değişim maliyeti ortalama 50-60K, 1.5 TDCİ Focus, İ30 1.6 CRDİ olabilir.
Bunların yanına Her zaman Clio, Polo, İbiza, Fabia koyulabilir. vw grubunda 1.2 TSI alacaksan 2015 sonrası al.
Biraz yüksek KM 1.3 Tce Clio alınabilir.

1.6 CDTI Astra olabilir ama zincir değişim maliyeti ortalama 50-60K, 1.5 TDCİ Focus, İ30 1.6 CRDİ olabilir.
Bunların yanına Her zaman Clio, Polo, İbiza, Fabia koyulabilir. vw grubunda 1.2 TSI alacaksan 2015 sonrası al.
Biraz yüksek KM 1.3 Tce Clio alınabilir.
1.6 pek istemiyorum ondan dolayı insanlar sırf o zincirden dolayı uzak bakıyor focus bu fiyata gelirmi bilmiyorum en kötü 1.6 mj cekicem 1.5 dci clioda var aklımda ama fiyatları boraz pahalı ve aman aman bir araba değil Motoruna görede hantal

Buna para verenin :kekw:

1.6 pek istemiyorum ondan dolayı insanlar sırf o zincirden dolayı uzak bakıyor focus bu fiyata gelirmi bilmiyorum en kötü 1.6 mj cekicem 1.5 dci clioda var aklımda ama fiyatları boraz pahalı ve aman aman bir araba değil Motoruna görede hantal
Clio 4.5 1.5 DCİ ler Stage 1 ile güzel yürütülüyor.

Geri