250 SR Lastik seçimi önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar sıfır aldığım 2024 model 250sr motorumun orijinal lastikleri CST ile 33 bin km yol yaptım ve artık değişim zamanı geldi. Aklımda Rosso 3 ve Metzeler var Rosso 15 k Metzeler ise 18k sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Merhabalar sıfır aldığım 2024 model 250sr motorumun orijinal lastikleri CST ile 33 bin km yol yaptım ve artık değişim zamanı geldi. Aklımda Rosso 3 ve Metzeler var Rosso 15 k Metzeler ise 18k sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
rosso al geç

Rosso 3 çok güzel lastik, hiç lafım yok. Ama o çok güzel yol tutuşun, bir bedeli var, ömür. Çok yumuşak hamur olduğu için aşırı çabuk bitecektir. Hele sürekli kullandığınız yerlerde (ev okul işyeri giriş çıkışlarında) çakıllı bir yol varsa, direk lastiğe kesikler açıyor, Ömrünü daha da kısaltıyor.

Ben olsam, Michelin Pilot Road 4, ha biraz daha iyi yol tutuş olsun dersem Pilot Power 2 alırdım. Özellikle ıslak yol tutuş anlamında Rosso 3'ten çok daha iyi
Mitas Sport Force'a da bir şans verirdim (2018'de Mitas MC50 Sport kullandım, çok başarılı lastik idi)

Gerekli yorumlar yukarıda verilmiş. Konu dışı bir soru soracağım 250sr ile 33k km nasıl yaptınız hocam? Yaklaşık 1 senedir 250sr kullanıyorum 4k km'ye geldi tabi ek olarak aracımda var. Bu 4k km sonrası aşırı gidişi yavaş ve hantal gelmeye başladı, doğal olarak bende 450sr bakmaya başladım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri