Rival 3 al cs go içinMerhaba arkadaşlar Güzel bir mouse arıyorum cs:go için F/P olsun rival 110 bakıyorum daha güzel başka mauslar varmı diye bütçe max 250
Zoccoshop diye biryerde 270 lira güvenilirmikiBiraz daha aşabilirsen kendimin de kullandığı Rival 300S öneririm.
Aşırı rahat. Ayrıca elin büyükse rival 110 sana küçük gelir. Rival 300s çok daha iyi gelir eline.
Rival 3 bence en ideal fp ürün.Merhaba arkadaşlar Güzel bir mouse arıyorum cs:go için F/P olsun rival 110 bakıyorum daha güzel başka mauslar varmı diye bütçe max 250
rival 300 öneririmMerhaba arkadaşlar Güzel bir mouse arıyorum cs:go için F/P olsun rival 110 bakıyorum daha güzel başka mauslar varmı diye bütçe max 250
Evet güvenilir ben de oradan aldım.Zoccoshop diye biryerde 270 lira güvenilirmiki
Rival 300S daha ergonomik.Elim büyük rival 110 dan vazgeçtim peki 300s ile 3 arasında 5-6 video izledim tıklama ömrü dışında fark göremedim ne farkları var. hıper naga x80 kullanıyorum 300 s in tipi daha cazip geldi 3 ise değişik ama tıklama ömrü kafamı karıştırdı
Peki 310 un 300 s den ne fakı var birde steelseries ın rıval ile sensei ne farkı varRival 300S daha ergonomik.
Rival 3 ise biraz daha şık.
Tasarım farkı sanırsam.Peki 310 un 300 s den ne fakı var birde Steelseries ın rıval ile sensei ne farkı var
Peki 310 un 300 s den ne fakı var birde Steelseries ın rıval ile sensei ne farkı var