Neler Yeni

250 TL Gamepad önerisi lazım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
neden hocam ikinci el size göre değil virüs den vesaire dolayımı?
Benim takıntım hocam.
Ne kadar temizlenirse temizlensin gamepad ne kadar pislenebileceği aşikar pek iyi bakmıyorum.
160 tl ye bim deki kola bakacağım pes ve emulatör oyunları için alacağım bende

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Benim takıntım hocam.
Ne kadar temizlenirse temizlensin gamepad ne kadar pislenebileceği aşikar pek iyi bakmıyorum.
160 TL ye bim deki kola bakacağım pes ve emulatör oyunları için alacağım bende
Baktım kaliteli bir şeye benziyor hocam ama incelemesi vesaire, yok riske girmeye değer mi acaba bende alsam ama bir görseydik keşke :)

Ariseks

80+ Gold
Merhaba bütçe 250 TL Monster modellerine baktım bluetooth modeli satışta sadece, bilgisayar da kullanacağım için bana uymaz diye düşündüm ama şu modeli buldum stoklarda yok, letgo da ikinci el 3-4 aylık 200 TL ye bırakıyor 280 yazmıştı halbuki neyse, genelde fifa oynamak için kullanacağım yarış oyunları için direksiyon setim var.

Sizin başka öneriniz varmıdır? yoksa ben koyduğum ürünü almalımıyım kullanan vesaire varsa yardımcı olursa sevinirim.

Önemli bir konu joyistiği 360 derece algılaması lazım yani yukarı aşşağı ve çapraz değil komple bu benim için önemli sağolun.
160tl ye BİM’e polosmart ps4 koluna benzer bir şey gelcek galiba nasıldır bilmiyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
B

Bence f710 bazılarında oluyor bazılarında olmuyor hiç yaşamayanda duydum ben kullanıyorum 2-3 gün olmuyor 1 gün ara ara oluyor
valla reis ben önce 710 aldım sonra maçta kopma falan oluyordu araştırdım genel bir sorun olduğunu anladım. Yorumlarda da şikayet vardı geri sattım 310 aldım. Hissiyat olarak hemen hemen aynı. Kablolu candır :D ne kopma var ne bişe. Kablosuda yetrince uzun uzanarak bile oynuyorum.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Baktım kaliteli bir şeye benziyor hocam ama incelemesi vesaire, yok riske girmeye değer mi acaba bende alsam ama bir görseydik keşke :)
İncelemeye gerek yok hocam.
Direk o ürünün yok ama o ürünün zibilyon tane kopyası internette satılıyor ve forumda biri incelemişti.
Riske girmiyorum ben o kadar, neyle karşılaşacağımı biliyorum beklentilerim çok yüksek değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru düzgün kullanabilmek için bir program indirmemiz mi gerekiyordu biri öyle demişti ama hatırlamıyorum
Evet Dualshockları kullanmak için programlar gerekebiliyor.
Ama 160 tl ye pek de rakibi olduğunu düşünmüyorum.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
İncelemeye gerek yok hocam.
Direk o ürünün yok ama o ürünün zibilyon tane kopyası internette satılıyor ve forumda biri incelemişti.
Riske girmiyorum ben o kadar, neyle karşılaşacağımı biliyorum beklentilerim çok yüksek değil.
Aynısı diyorsunuz peki bu ürünmü monster modelimi kararsız kaldım şimdi.
Biliyormusun acaba alıp deneyip beğenmezsem bime iade edebilirmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom