250 ₺ RAM önerisi

BATTERHAM

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
250
Arkadaşlar Şuanda Kardeşimin Bilgisayarında crucial 4gb ddr4 2133mhz ram takılı 2.slot için ram önerebilir misiniz?.
işlemci i-3 6100
Bütçe 250TL 8Gb Olursa Güzel Olur Veya Bütçeyi Fazla Zorlamadan 8x2 de olur biraz zor ama yardımcı olursanız sevinirim.

Alınabilir gibi geliyor.

Ayrıca bahsettiğiniz paraya 2x8 neredeyse imkansız.

Elde olanı satıp üzerine para ekleyerek üsttekini almak bana daha mantıklı geliyor.

Zaten 2. el olsa bile 2133-2400mhz ramler 300₺ gibi bir paraya satılıyor.

Bulunuyo ama ne kadar uyumlu olur bilinmez.

Alınabilir gibi geliyor.

Ayrıca bahsettiğiniz paraya 2x8 neredeyse imkansız.

Elde olanı satıp üzerine para ekleyerek üsttekini almak bana daha mantıklı geliyor.

Zaten 2. el olsa bile 2133-2400mhz ramler 300₺ gibi bir paraya satılıyor.
8gb olsada olur

Ne kadar uyumlu olacağı tartışılır ama.
orası öyle malesef şuanda herşeyin piyasası uçmuş durumda 250 tl aslında az bir para değil yinede teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için 4-8 gb uygun fiyatlı veya en azından performansı fazla etkilemyecek bir ram olsa yeter işlemci bile min. 8gb ram istiyor.

orası öyle malesef şuanda herşeyin piyasası uçmuş durumda 250 TL aslında az bir para değil yinede teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığın için 4-8 gb uygun fiyatlı veya en azından performansı fazla etkilemyecek bir ram olsa yeter işlemci bile min. 8gb ram istiyor.

Önereyim önermesine de ben olsam almam.

elde olan zaten 175 civarına gider gibi duruyor ek olarak 100₺ eklemeniz gerekir elde olanı satarsanız.

Önereyim önermesine de ben olsam almam.

elde olan zaten 175 civarına gider gibi duruyor ek olarak 100₺ eklemeniz gerekir elde olanı satarsanız.
kısa sürede satılacağından emin değilim, malesef herkes elindeki ürünün değerli olduğunu düşünürken satın alacakları üründe fiyat düşürmek için değersizleştiriyorlar bundan dolayı pek hızlı satılacağını sanmıyorum elimdeki ram'in bu yüzden en azından bi 8gb ram bulup şuanki performansını arttırmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten kardeşimin bilgisayarı için şuan sadece 4gb ram işlemcinin bile min. istediğinin altında olduğundan böyle bir şey yapma ihtiyacı duydum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri