Arkadaşlar gamepower medusa 7.1 alınır mı? alınmaz diyorsanız 250 TL bandında daha iyisi varmi varsa soylermisiniz
Bu bütçede 280 liraya çıkabilirsen rampage comfort çok çok daha iyi olur.Hayır, alınmaz. O kulaklığın ömrü bitti. 130 lira olduğu zamanlar alınabilirdi.
haberin vardır Logitech G Pro X alıp geri iade etmiştim sesi az geliyor diye, HyperX cloud alpha S aldım amazon.trden bayağı uyguna (909 TL). Bundada ses seviyesi aynı geldi bana , ekstra olarak G Pro X in basslar kulakları titretebiliyodu bunda bass yok gibi G pro x in yanında , şuan iade işlemlerini başlattım Alpha S in. Bana yüksek ses lazım abi ben buna 909 tl para verdim , indirimsiz hali 1350 tl... 1350 tllik bir performans vermiyor bence alpha S , G Pro X de belki bi tık daha yakın 999 TL'ye almıştım onuda ama bence hak etmiyorlar , gamepower medusa vardı bende beats olsun airpods pro olsun deneyimledim biliyorum kaliteleri nasıl çok ayrı konumdalar tamam ama bence cloud alpha S den daha iyi G pro X fakat ikisininde ses şiddeti çok az hele ki G pro X ide yazılımı yüklediğinde daha da azalıyor sesi ggarip bi şekilde DTS surround açıyosun ses bozuluyor tizler tamamen gidiyor ama normal kullanırsan Ses normal seviyede bana az geldi orası ayrı fakat Basslar bayağı iyi G pro X de. Dediğim gibi medusa vardı bende her türlü seste kasılıyordu ses şiddetibayağı yüksekti kardeşime verdim fakat şimdi gidip Fury X alacağım ben sanırım ses yüksekliğinden dolayı , ses kasmayı her türlü yaparsın zaten kulağın iyiyse ... G pro X in sesi keşke biraz daha yüksek olsaydı sadece ona üzüldüm biraz. ses şiddetleri medusa kadar tatmin etmedi beniHayır, alınmaz. O kulaklığın ömrü bitti. 130 lira olduğu zamanlar alınabilirdi.
Medusa alınır mı yanihaberin vardır Logitech G Pro X alıp geri iade etmiştim sesi az geliyor diye, HyperX cloud alpha S aldım amazon.trden bayağı uyguna (909 TL). Bundada ses seviyesi aynı geldi bana , ekstra olarak G Pro X in basslar kulakları titretebiliyodu bunda bass yok gibi G pro x in yanında , şuan iade işlemlerini başlattım Alpha S in. Bana yüksek ses lazım abi ben buna 909 TL para verdim , indirimsiz hali 1350 TL... 1350 tllik bir performans vermiyor bence alpha S , G Pro X de belki bi tık daha yakın 999 TL'ye almıştım onuda ama bence hak etmiyorlar , gamepower medusa vardı bende beats olsun airpods pro olsun deneyimledim biliyorum kaliteleri nasıl çok ayrı konumdalar tamam ama bence cloud alpha S den daha iyi G pro X fakat ikisininde ses şiddeti çok az hele ki G pro X ide yazılımı yüklediğinde daha da azalıyor sesi ggarip bi şekilde DTS surround açıyosun ses bozuluyor tizler tamamen gidiyor ama normal kullanırsan Ses normal seviyede bana az geldi orası ayrı fakat Basslar bayağı iyi G pro X de. Dediğim gibi medusa vardı bende her türlü seste kasılıyordu ses şiddetibayağı yüksekti kardeşime verdim fakat şimdi gidip Fury X alacağım ben sanırım ses yüksekliğinden dolayı , ses kasmayı her türlü yaparsın zaten kulağın iyiyse ... G pro X in sesi keşke biraz daha yüksek olsaydı sadece ona üzüldüm biraz. ses şiddetleri medusa kadar tatmin etmedi beni
Biraz bekle. Ben de Medusa kullandım 2 yıl, belki biliyorsundur. Şu an drop plus kullanıyorum ama furylevel sağolsun incelemem için bir fury x gönderdi, şu an kargoda. Pazartesi elimde olur, pazartesi akşam konuşalım istersenhaberin vardır Logitech G Pro X alıp geri iade etmiştim sesi az geliyor diye, HyperX cloud alpha S aldım amazon.trden bayağı uyguna (909 TL). Bundada ses seviyesi aynı geldi bana , ekstra olarak G Pro X in basslar kulakları titretebiliyodu bunda bass yok gibi G pro x in yanında , şuan iade işlemlerini başlattım Alpha S in. Bana yüksek ses lazım abi ben buna 909 TL para verdim , indirimsiz hali 1350 TL... 1350 tllik bir performans vermiyor bence alpha S , G Pro X de belki bi tık daha yakın 999 TL'ye almıştım onuda ama bence hak etmiyorlar , gamepower medusa vardı bende beats olsun airpods pro olsun deneyimledim biliyorum kaliteleri nasıl çok ayrı konumdalar tamam ama bence cloud alpha S den daha iyi G pro X fakat ikisininde ses şiddeti çok az hele ki G pro X ide yazılımı yüklediğinde daha da azalıyor sesi ggarip bi şekilde DTS surround açıyosun ses bozuluyor tizler tamamen gidiyor ama normal kullanırsan Ses normal seviyede bana az geldi orası ayrı fakat Basslar bayağı iyi G pro X de. Dediğim gibi medusa vardı bende her türlü seste kasılıyordu ses şiddetibayağı yüksekti kardeşime verdim fakat şimdi gidip Fury X alacağım ben sanırım ses yüksekliğinden dolayı , ses kasmayı her türlü yaparsın zaten kulağın iyiyse ... G pro X in sesi keşke biraz daha yüksek olsaydı sadece ona üzüldüm biraz. ses şiddetleri medusa kadar tatmin etmedi beni
Bence alınır güzel kulaklıkMedusa alınır mı yani
Hayır. Ses seviyesi yüksek ama rahatlık konusunda hiç iyi değil. Terletiyor ve ağrı yapıyor. Çok ağır. Malzeme kalitesi yetersiz. 1-2 yılda pedler fazlasıyla soyuluyor. Mikrofonu dayanıksız, rahatlıkla bozuluyor.Medusa alınır mı yani
Fury x alacağım yüksek ihtimal dediğim gibi bana kalırsa g pro x de alpha s de fiyatını hak etmiyor bence sende incelerde yollarsan bize güzel olur aslında ben geri vereceğim yinede 910 tl verip bu performansı almak paraya yazık etmek olur 7.1 bence ses kartı yetersiz geliyor alpha s de . Pro x de basslar güzel olduğu gibi ses şiddetli çok az ama kaliteli ses cidden. Yazılım yükleyince düşüyor oyuna giriyosun ses kasılmıyor nerdeyse geri veriyorum medusayı alıyorum kardeşimden mesela. Yada medusaya çok alıştım ses şiddeti gayet güzel cidden konuyu açan kardeşim kardeşim sen al medusayı o fiyatlara alınabilecek kulaklıklardandır.Biraz bekle. Ben de Medusa kullandım 2 yıl, belki biliyorsundur. Şu an drop plus kullanıyorum ama furylevel sağolsun incelemem için bir fury x gönderdi, şu an kargoda. Pazartesi elimde olur, pazartesi akşam konuşalım istersen
Ben kullanıyorum işte 1 seneyi geçti 7 8 saat kullanırsan evet ağrı yapıyor ama pedleri soyulmadı aşırı bi terletmesi yok ses kasmak gayet güzel ve anlaşılır 250 tl ye daha güzel bilmiyorum kullanmadığım için ama medusa iyidir diyorum ben her türlü ben sıkıntı yaşamadımHayır. Ses seviyesi yüksek ama rahatlık konusunda hiç iyi değil. Terletiyor ve ağrı yapıyor. Çok ağır. Malzeme kalitesi yetersiz. 1-2 yılda pedler fazlasıyla soyuluyor. Mikrofonu dayanıksız, rahatlıkla bozuluyor.