Neler Yeni

250 TL'ye gamepower medusa 7.1 aljnir mi

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Fury x alacağım yüksek ihtimal dediğim gibi bana kalırsa g pro x de alpha s de fiyatını hak etmiyor bence sende incelerde yollarsan bize güzel olur aslında ben geri vereceğim yinede 910 TL verip bu performansı almak paraya yazık etmek olur 7.1 bence ses kartı yetersiz geliyor alpha s de . Pro x de basslar güzel olduğu gibi ses şiddetli çok az ama kaliteli ses cidden. Yazılım yükleyince düşüyor oyuna giriyosun ses kasılmıyor nerdeyse geri veriyorum medusayı alıyorum kardeşimden mesela. Yada medusaya çok alıştım [emoji23][emoji23] ses şiddeti gayet güzel cidden konuyu açan kardeşim kardeşim sen al medusayı o fiyatlara alınabilecek kulaklıklardandır.
Reis sen güven bana. Drop plus aldıktan 1 hafta sonra medusa'yı geri taktığımda odun takmış gibi oldum. Bütün aileme de denettim Medusa cidden alışınca rahat gibi geliyor ama rahat değil. Comfort çok daha iyi.

İnceleme zaten çok detaylı bir şekilde gelecek. Drop plus ve cloud 2 ile karşılaştıracağım ayrıca

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Reis sen güven bana. Drop plus aldıktan 1 hafta sonra medusa'yı geri taktığımda odun takmış gibi oldum. Bütün aileme de denettim Medusa cidden alışınca rahat gibi geliyor ama rahat değil. Comfort çok daha iyi.

İnceleme zaten çok detaylı bir şekilde gelecek. Drop plus ve cloud 2 ile karşılaştıracağım ayrıca
Fotoya bak anlarsın zaten, bir şunun kompaktlığına bak bir medusa'ya
af70cac626d4a3923f14ac4ab2f92107.jpg

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Arkadaşlar gamepower medusa 7.1 alınır mı? alınmaz diyorsanız 250 TL bandında daha iyisi varmi varsa soylermisiniz
160 tl civarındayken alınırdı fakat 250 çok bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Arkadaşlar gamepower medusa 7.1 alınır mı? alınmaz diyorsanız 250 TL bandında daha iyisi varmi varsa soylermisiniz
Kanka ben 2.5 yıldır kullanıyorum kablosu açıldı, mikrofonu çalışmıyor, pedleri içine göçtü ve ped derileri açıldı. Bu arada kablo alalı 8-9 ay ola açıldı ve mikrofonda o zaman gitti. Başka herhangi bir sorun varsa sorabilirsin

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kanka ben 2.5 yıldır kullanıyorum kablosu açıldı, mikrofonu çalışmıyor, pedleri içine göçtü ve ped derileri açıldı. Bu arada kablo alalı 8-9 ay ola açıldı ve mikrofonda o zaman gitti. Başka herhangi bir sorun varsa sorabilirsin
Bu aletin mikrofonu kronik sorunlu ya. Kendim dahil ilk yılın sonlarında mikrofonu bozulan üçüncü kişisin :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır

Sen ikisinide kullandığın için senin dediğin daha doğrudur dediğim gibi acıtıyor uzun süre takınca ama ben dediğim gibi mic ve sesten memnunum ama sen ikisinide kullanan biri olarak seni dinlemesi daha doğru olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Bu aletin mikrofonu kronik sorunlu ya. Kendim dahil ilk yılın sonlarında mikrofonu bozulan üçüncü kişisin :D
benim kablo açıldı ondan sonra bozuldu ama ses konusunda 10 numara oyunlarda falan aşırı iyi ses kasıyorum. Şimdi de fury x istedim bunu emekliye ayırıp fury x i kullanıcam.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
benim kablo açıldı ondan sonra bozuldu ama ses konusunda 10 numara oyunlarda falan aşırı iyi ses kasıyorum. Şimdi de fury x istedim bunu emekliye ayırıp fury x i kullanıcam.
Ses kalitesi ve seviyesi çok iyi ona lafım yok ama diğer konularda vasat. Fury hayırlı olsun

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de 200e tronsmart sono aldım kargoda şu an bakalım nasıl.

Top Bottom