Size KBear Lark veya Qkz Vk4 öneririm. Aliexpresten alabilirsiniz. Lark İncelemesi ve Vk4 İncelemesi
Jak girişi varsa neden kullanamayasın?Bunu telefonda kullanamam ki?
Peki dışarıda nasil kullanacağım?Jak girişi varsa neden kullanamayasın?
Dışarıda derken?Peki dışarıda nasil kullanacağım?
Bu kulaklık nasıl sizce?Arkadaşlar sizce bu kulaklık nasıl
Evet renk için USB lazımUSB girişli olduğu için kullanamaz
Mesela bir yere giderken müzik falan dinlemekDışarıda derken?
Kulakiçi istediğinizi bilmiyordum, o yüzden bunu önerdim. Kulakiçi bilgim yok maalesef.Peki dışarıda nasil kullanacağım?
Hiç sorun olmaz. Yukarıda yazdıklarım telefonla da rahatça dinlenebilir.Bu kulaklık nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet renk için USB lazım
Mesela bir yere giderken müzik falan dinlemek
Bu kulaklıklar pek hoşuma gitmediSize KBear Lark veya Qkz Vk4 öneririm. Aliexpresten alabilirsiniz. Lark İncelemesi ve Vk4 İncelemesi
Cılızca ama fiyatı için güzel sesli ama aşırı da olmayan bir kulaklık. Unutmamak lazımki ondaki dizayn artık eski moda. Vede kulaktan çıkmaya çok müsait. Kablo kulağın üstünden dönünce izolasyon da artar, kulaktan çıkma da çok zorlaşır.Bu kulaklıklar pek hoşuma gitmedi
Benim attığım linkdeki kulaklık nasıl sizce?
Anladım ben şimdilik kablolu alayım biraz idare etsin sonra defistiririmCılızca ama fiyatı için güzel sesli ama aşırı da olmayan bir kulaklık. Unutmamak lazımki ondaki dizayn artık eski moda. Vede kulaktan çıkmaya çok müsait. Kablo kulağın üstünden dönünce izolasyon da artar, kulaktan çıkma da çok zorlaşır.
@Mahir EfeCılızca ama fiyatı için güzel sesli ama aşırı da olmayan bir kulaklık. Unutmamak lazımki ondaki dizayn artık eski moda. Vede kulaktan çıkmaya çok müsait. Kablo kulağın üstünden dönünce izolasyon da artar, kulaktan çıkma da çok zorlaşır.
@Mahir EfeBu kulaklıklar pek hoşuma gitmedi
Benim attığım linkdeki kulaklık nasıl sizce?
Bu 3 kulaklıktan en iyisi sizce hangisi?