Fiyatları pahalı bence şuanda. 2500 TL ve altına düşerse herhangi birisi, o alınmalı.Bu dördünden ucuz olan ya da hangisi hoşuna giderse.
Alıntıyı görüntüle
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-oyuncu-monitor-um-qv0ee-s01-p-HBCV00001ZNQDM bundan iyisini görmedim şuanBu fiyat aralığında alabileceğim en iyi monitör nedir?
Bu da baya hoş monitör. ZeroFrame özelliği baya hoş. alınabilir fiyatı uygunmuş.https://www.hepsiburada.com/acer-ni...-oyuncu-monitor-um-qv0ee-s01-p-HBCV00001ZNQDM bundan iyisini görmedim şuan
Sağ ve soldaki yerleri görüyor musun? normalde her monitörde orada kalınca çerçeveler olur. ZeroFrame monitörlerde onlar olmuyor ve daha güzel bir seyirsel deneyim sunuyorlar.ZeroFrame özelliği nedir bilmediğim için soruyorum.
Teşhir ürünmüşMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Hmm kötü ozamanTeşhir ürünmüş
Monitör piyasasından haberin yok o zaman.Fiyatları pahalı bence şuanda. 2500 TL ve altına düşerse herhangi birisi, o alınmalı.
Zeroframe olması alınma sebebi mi ne alaka kardeş. Artık zero frame olmayan mı var? Acerin o ayağı çok kötü ve yükseklik ayarı yok. 3000TL bütçesi varken gidip de onu almasın bence. Attığım monitörlerin yurtdışı ortalama fiyatı 180-200 dolar arası, yükseklik ayarı var kendini kanıtlamış muadil ürünler.Bu da baya hoş monitör. ZeroFrame özelliği baya hoş. alınabilir fiyatı uygunmuş.
Yükseklik ayarı benim için önemli değil. kişiden kişiye değişir. Tamamen öznel yargılar. Ve evet piyasada hala ZeroFrame olmayan monitörler var.Monitör piyasasından haberin yok o zaman.
Zeroframe olması alınma sebebi mi ne alaka kardeş. Artık zero frame olmayan mı var? Acerin o ayağı çok kötü ve yükseklik ayarı yok. 3000TL bütçesi varken gidip de onu almasın bence. Attığım monitörlerin yurtdışı ortalama fiyatı 180-200 dolar arası, yükseklik ayarı var kendini kanıtlamış muadil ürünler.
Bu monitör de 2000e satıldı ondan önce de 1700e satılıyordu. Ne alakası var önceki fiyatlarıyla. Sana göre öznel olan konuyu belirt de adam belki yükseklik ayarını umursuyordur . Monitörün durduk yere sallanmasını istemiyordur.Yükseklik ayarı benim için önemli değil. kişiden kişiye değişir. Tamamen öznel yargılar. Ve evet piyasada hala ZeroFrame olmayan monitörler var.
VQ modeli 2300 TL'ye satıldı.
650 modeli 2500'e satıldı.
G24F modelide itopyada 2349 TL'yi gördü. 2400'de olabilir tam hatırlamıyorum.