Assistive
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Hayır, ben orada MIUI'ın ilk getirmiş olduğu bir şey göremiyorum.Bir çoğunu getiren Mıuı.
Hayır, ben orada MIUI'ın ilk getirmiş olduğu bir şey göremiyorum.Bir çoğunu getiren Mıuı.
Dark mode, minimalist mod,oyun modu bunları getirdi meselaHayır, ben orada MIUI'ın ilk getirmiş olduğu bir şey göremiyorum.
Dark mode, minimalist mod,oyun modu bunları getirdi mesela
Bu oyun modu değil ki. Oyunlarını dosya içine atabildiğin özellik ve bir kaç tane herkeste olan özellik var mesela performans moduna almak gibi.Bahsettiğim mod bu
![]()
MIUI 10'un global çıkış tarihi açıklandı: İşte yeni arayüzü alacak telefonlar
Çinli teknoloji devi Xiaomi, Redmi Y2 lansmanında MIUI 10 arayüzünün global çıkış tarihi hakkında bilgi verdi. Yeni arayüzü alacak telefonların listesi haberimizde.www.donanimhaber.com
İstediği kadar özellik getirsin, yazılım iyi değil.
Bu oyun modunu ben de kullanmıştım, pek bir işe yaradığı söylenemez.Bu oyun modu değil ki. Oyunlarını dosya içine atabildiğin özellik ve bir kaç tane herkeste olan özellik var mesela performans moduna almak gibi.Bahsettiğim mod buBuda Huawei
Bak bu şekilde söylersen daha iyi olur.Bu oyun modunu ben de kullanmıştım, pek bir işe yaradığı söylenemez.
Ben söyleyeceklerim söyledim, artık alacak kişinin kararına kalmış. Realme 7 tavsiye ederim ve fiyat olarak Xiaomi Poco X3'den daha ucuz.
![]()
Poco Cep Telefonları - Şikayetvar
Poco Cep Telefonları şikayet, iletişim, Poco Cep Telefonları yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Poco Cep Telefonları için yazıla...www.sikayetvar.com
![]()
Poco Cep Telefonları - Şikayetvar
Poco Cep Telefonları şikayet, iletişim, Poco Cep Telefonları yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Poco Cep Telefonları için yazıla...www.sikayetvar.com
Daha fazlası bulunuyor, yazılımdan kaynaklı sarı ekran sorunu da vardı diye biliyorum. Epey sitesinden puana bakarak yorum yapılması doğru olmaz, kağıt üzerinde Xiaomi Poco X3 daha iyi ama yazılımdan dolayı tercih edilmemesini öneririm.
Samsung A30sTelefondan istediklerim;
1-Uzun yıllar götürmesi 3-4 yıl
2-Kamerası iyi
3-Bataryası iyi
Azda oyun oynatsa iyi olur.
Aklımda REDMİ serisi vardı ama forumlarda önerilmiyor hiç