Neler Yeni

2500-3000 TL Arası Telefon Önerisi

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
xiomi redmi note 9

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

İstediği kadar özellik getirsin, yazılım iyi değil.
Bu oyun modu değil ki. Oyunlarını dosya içine atabildiğin özellik ve bir kaç tane herkeste olan özellik var mesela performans moduna almak gibi.Bahsettiğim mod bu
Buda Huawei

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu oyun modu değil ki. Oyunlarını dosya içine atabildiğin özellik ve bir kaç tane herkeste olan özellik var mesela performans moduna almak gibi.Bahsettiğim mod bu
Buda Huawei
Bu oyun modunu ben de kullanmıştım, pek bir işe yaradığı söylenemez.

Ben söyleyeceklerim söyledim, artık alacak kişinin kararına kalmış. Realme 7 tavsiye ederim ve fiyat olarak Xiaomi Poco X3'den daha ucuz.

Daha fazlası bulunuyor, yazılımdan kaynaklı sarı ekran sorunu da vardı diye biliyorum. Epey sitesinden puana bakarak yorum yapılması doğru olmaz, kağıt üzerinde Xiaomi Poco X3 daha iyi ama yazılımdan dolayı tercih edilmemesini öneririm.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bu oyun modunu ben de kullanmıştım, pek bir işe yaradığı söylenemez.

Ben söyleyeceklerim söyledim, artık alacak kişinin kararına kalmış. Realme 7 tavsiye ederim ve fiyat olarak Xiaomi Poco X3'den daha ucuz.

Daha fazlası bulunuyor, yazılımdan kaynaklı sarı ekran sorunu da vardı diye biliyorum. Epey sitesinden puana bakarak yorum yapılması doğru olmaz, kağıt üzerinde Xiaomi Poco X3 daha iyi ama yazılımdan dolayı tercih edilmemesini öneririm.
Bak bu şekilde söylersen daha iyi olur.
Ama sürekli alınmaz dersen insan ister istemez sinir oluyor. Çünkü Poco x3 fiyatına göre on numara ve şu an ailemden 2 kişi kullanıyor (mi 9t pro ve a2 Lite)ve gayet memnunlar hala.Kötü değil de Performansına yakışır yazılımı yok dersen daha iyi olur.Epeyden puanlara bakmıyorum zaten özelliklerine ve farklarına bakıyorum.Bu arada o dediğin sarı ekran sorunu güncelleme ile düzeltildi diye biliyorum belki de yanlışım var.Bu dediğin sorunlar nerdeyse her markada var. Bende poco x3 öneriyorum ve bitiriyorum Konu çok uzadı.

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Top Bottom