2500-3000 TL telefon önerir misiniz, şarjı iyi giden, vatan fiyatı olacak vatandan alınacaktır.
Herkes onu demişte 3000 geçmicek o ürün bu mu?O fiyata Redmi Note 8 Pro gayet iyi gider.
Vatan?Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Telefon Mavi Aurora Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Telefon Mavi Aurora yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
da dediğin bu mu?Xiaomi Redmi Note 8 pro
Vatan'da 3500, internette 3000 altı. Vatan çok kazıkmış ya.Herkes onu demişte 3000 geçmicek o ürün bu mu?
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Va
Vatan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
da dediğin bu mu?
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
800 tl fazla vereceksen buyurHerkes onu demişte 3000 geçmicek o ürün bu mu?
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Va
Vatan?
da dediğin bu mu?
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kanka Vatan zorunlu mu? Eğer zorunluysa Note 8 de iyidir.Ama note 8 pro bizzat kendim kullanıyorum harika telefon.Herkes onu demişte 3000 geçmicek o ürün bu mu?
Va
Vatan?
da dediğin bu mu?
İncelemelere bakabilirsin.Benim attığım telefon nasıl özelliklere bir bakar mısın ya
Vatan zorunlu maalesef hafta sonu alacağım max 3000 TL telefon hoşuma gitti ama benim attığım güzel midirKanka Vatan zorunlu mu? Eğer zorunluysa Note 8 de iyidir.Ama note 8 pro bizzat kendim kullanıyorum harika telefon.