samet4747
80+ Platinum
internette 2kVatan'da 3500, internette 3000 altı. Vatan çok kazıkmış ya.
internette 2kVatan'da 3500, internette 3000 altı. Vatan çok kazıkmış ya.
Note 8 Pro'dan bahsediyorum.internette 2k
note 9 pro varken artık note 8 pro alınmazXiaomi Redmi Note 8 pro
Note 8 de iyidir ama bir dakka biraz bakayım.Vatan zorunlu maalesef hafta sonu alacağım max 3000 TL telefon hoşuma gitti ama benim attığım güzel midir
vatanda note 9 pro 4000 iken başka yerlerde 3000Vatan'da 3500, internette 3000 altı. Vatan çok kazıkmış ya.
Güzeldir gene ama aynı fiyata 9 pro alınabiliyor internette ve garantiye yolladığın şirket değişmiyor. Ben de annem internete güvenmedi diye note 7 alabilecekken note 6 pro aldım ve garanti şirketi değişmedi, yani ikisi arasında fark yokVatan zorunlu maalesef hafta sonu alacağım max 3000 TL telefon hoşuma gitti ama benim attığım güzel midir
Evet note 8 al.Fiyatına göre aralarında en iyisi o.48 MP kamerası ve uzun pil ömrü var.Kuzenimde var o telefon ve rahat bir şekilde Pubg falanda oynuyor.Note 8 de iyidir ama bir dakka biraz bakayım.
Babam kendinede alacağı için vatandan alıcakGüzeldir gene ama aynı fiyata 9 pro alınabiliyor internette ve garantiye yolladığın şirket değişmiyor. Ben de annem internete güvenmedi diye note 7 alabilecekken note 6 pro aldım ve garanti şirketi değişmedi, yani ikisi arasında fark yok
Kuzenim dedi 5-6 saat şarja takmadan pubg oynarsınEvet note 8 al.Fiyatına göre aralarında en iyisi o.48 MP kamerası ve uzun pil ömrü var.Kuzenimde var o telefon ve rahat bir şekilde PUBG falanda oynuyor.
İyi denk gelmiş.Kanka aralarında en iyisi o sıkıntı çıkmaz yani alabilirsin.Babam kendinede alacağı için vatandan alıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kuzenim dedi 5-6 saat şarja takmadan PUBG oynarsın
İyi denk gelmiş.Kanka aralarında en iyisi o sıkıntı çıkmaz yani alabilirsin.
Kanka note aslında ama eklemeyi unutmuşlar yazısını Alabilirsin gönül rahatlığıyla hayırlı olsun şimdiden.XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIAOMI REDMI 8 64 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Son kez soruyorum bunu alacam o zaman note değil ama redmi 8
Neye takıldın anlamadım kanka.5000 mAh pil gücü, 48 mp kamera göremedim takıldım şimdi kanki