Öneri 2500-3500 arası IPS panel monitör önerisi

Reaksiyon skoru
0
2500-3500 tl arası IPS panel 24-27 inç civarı boyutlarda 144-165hz güvenilir bir satıcıdan monitör almak istiyorum. Öyle çok oyun falan oynamıyorum kaliteli bir görüntü istiyorum sadece. Sağlam bi monitör öneriniz var mıdır? (nvidia kullanıyorum)

Son düzenleme:

ayni urun burada 2.899TL : https://pckolik.com/urun/acer-23-8-165hz-1ms-freesync-full-hd-ips-led-gaming-monitor/

aga bi de ben nvidia kullanıyorum amd değil o yüzden freesync işime yaramaz galiba çok da bilmiyorum

Anlıyorum bulursam g sync önereceğim.
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana şu freesync ve g sync arasındaki farkı söyleyebilir misiniz tam olarak? biraz araştırdım da galiba freesync monitörler de g sync destekliyormuş ama emin olamadım.

Son düzenleme:
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana şu freesync ve g sync arasındaki farkı söyleyebilir misiniz tam olarak? biraz araştırdım da galiba freesync monitörler de g sync destekliyormuş ama emin olamadım.
Freesync amd ve G sync Nvidia ekran kartları için olmak üzere ekranda oluşan yırtılmaları önlüyorlar diye biliyorum. Her freesync monitör g sync desteklemez ayrıca. Ya G sync destekler ya da apative sync olarak ikisini de destekler.

benim işlemci i3 2100 ve ekran kartı gt 710 2gb, sistem zaten max 120hz destekliyor pek de oyun oynatıcak bi sistem de değil zaten. yırtılma sorunu oyun dışında olmıcaksa bence sıkıntı yok. uzun süre kullanıcağım bi monitör almak istiyorum yani belki ileride amd sisteme geçerim (ama büyük ihtimal geçmem) o yüzden sanırsam mevcut sistemde büyük sıkıntı çıkarmıcaksa freesync da alınabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri