9000₺ Bütçe 27" 2K IPS Monitör Önerisi

hocam hepsi olacak diye bir şey demedim pivot varsa hoparlör olmasa da olur ya da tam tersi hatta paneli vs çok iyiyse ikisine de gerek yok. ve/veya yazmışım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam masanın arkası kapalı takacak yer yok maalesef
ha ben onu ve anladım :uzgunpeepo: ondan atmamada uzun sürdü diğerini beğendiyseniz iyidir

VA olması bir ? olmuyor değil. yoksa biliyorum daha iyisi yok o fiyatta. eğitim indirimden nasıl yararlanıyor bilmiyorum ama sanırım yararlanıyorumdur. dediğim gibi tek eksisi VA olması.
Hikayeli oyunlar için VA panel IPS'den çok daha iyidir. Çünkü çok yüksek kontrast oranı sunarlar yani siyahları oldukça koyudur. Samsung Odyssey G65B VA olmasına rağmen oldukça iyi gecikme ve ghosting performansı veriyor. Ayrıca renk gamutu da yüksek.

hocam ips renkler için diye biliyorum ama

Bu 2 konuya bakarak renk gamutlarını görebilirsin. 2sinin de renk gamutu aynı sayılır ama kontrast G6 G65B'de daha yüksek olduğu için görüntü kalitesi çok daha iyi.

Hikayeli oyunlar için VA panel IPS'den çok daha iyidir. Çünkü çok yüksek kontrast oranı sunarlar yani siyahları oldukça koyudur. Samsung Odyssey G65B VA olmasına rağmen oldukça iyi gecikme ve ghosting performansı veriyor. Ayrıca renk gamutu da yüksek.
hocam siyahı benim için çok önemli değil ya. ama renk gamutu iyiyse alınır

hocam siyahı benim için çok önemli değil ya. ama renk gamutu iyiyse alınır

Kontrastın önemine bu konuda bakabilirsin

Renk gamutu gayet iyi. Kontrast hikayeli oyunlar oynadığınız için sizin için önemli bu monitör VA olduğu için çok yüksek kontrasta sahil.
hocam peki eğitim indiriminden nasıl yararlanabiliyoruz? :D

Renk gamutu gayet iyi. Kontrast hikayeli oyunlar oynadığınız için sizin için önemli bu monitör VA olduğu için çok yüksek kontrasta sahil.
Bu modelin artıları çok fazla, eğitim indirimiyle düştüğü fiyat ile çok cezbedici oluyor. Benim tek aklımı kurcalayan eksisi görüş açısı, hani bilgisayar başında koltukta eğrilip, ayakları uzatıp falan oturduğunda aşşağıdan ya da yandan falan baktığında görüntünün IPS lere göre daha bozuk olması. Ha bi de kavisli olması :)

Bu modelin artıları çok fazla, eğitim indirimiyle düştüğü fiyat ile çok cezbedici oluyor. Benim tek aklımı kurcalayan eksisi görüş açısı, hani bilgisayar başında koltukta eğrilip, ayakları uzatıp falan oturduğunda aşşağıdan ya da yandan falan baktığında görüntünün IPS lere göre daha bozuk olması.
hocam bir de 32 inçmiş be 27 sanmıştım :D benim masama sığmıyor yanları kapalı. baştan elenmiş fark etmemişim

hocam bir de 32 inçmiş be 27 sanmıştım :D benim masama sığmıyor yanları kapalı. baştan elenmiş fark etmemişim
Yok 27 inchinden bahsediyorum ben

27 inç versiyonu var. 9 bin TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modelin artıları çok fazla, eğitim indirimiyle düştüğü fiyat ile çok cezbedici oluyor. Benim tek aklımı kurcalayan eksisi görüş açısı, hani bilgisayar başında koltukta eğrilip, ayakları uzatıp falan oturduğunda aşşağıdan ya da yandan falan baktığında görüntünün IPS lere göre daha bozuk olması. Ha bi de kavisli olması :)
Kavisli olduğu için bu sorun çözülüyor.

27 olan 9.6k, 32 olan 10.2k. 2si de var yani anlayacağın.
1000036492.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri