2K 27" IPS 144+ Hz Monitör Önerileri

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
Bütçe
9000
arkadaşlar ips panel 2k çözünürlükte 27 inç ve civarları (29'a kadar çıkar 25'e kadar düşerim) 144 ve üstü yenileme oranlı bir monitör arıyorum. pivot özelliği olması veya hoparlörünün olması benim için güzel şeyler ama şart değil. bir de çok dandik marka olmasın yani sadece asus msi önerin demiyorum ama anladınız işte çinden kaçak yollarla getirtilmiş monitör olmasın :D

Eğitim indiriminden yararlanma imkanın varsa 9.6k'ya Samsung Odyssey G6 G65B öneririm

Eğitim indiriminden yararlanma imkanın varsa 9.6k'ya Samsung Odyssey G6 G65B öneririm
o kadara çıkaramam hocam 9'a zor çıktım ve o ips değil maalesef. 240hz olmasının çok bi önemi yok cs falan oynamıyorum zaten

o kadara çıkaramam hocam 9'a zor çıktım ve o ips değil maalesef. 240hz olmasının çok bi önemi yok cs falan oynamıyorum zaten
Cs falan oynamıyorsan IPS olmasının bir önemi yok. Bu fiyata alabileceğin herhangi IPS panelden daha iyi görüntü kalitesine sahip bu monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs falan oynamıyorsan IPS olmasının bir önemi yok. Bu fiyata alabileceğin herhangi IPS panelden daha iyi görüntü kalitesine sahip bu monitör
Bütçen için bir şey diyemem tabii ki

Geri